Özdilek

Siyaset

Yakup Törk, üreten belediye olacağız

Kendi değerlerini verimli kullanan üreten belediye olacağız Yakup Törk, pazarcı esnafının sorun ve taleplerini de dinlemeyi ihmal etmedi.

21 Aralık 2018 Saat: 15:58
Yakup Törk, üreten belediye olacağız
Yakup Törk, üreten belediye olacağız

Kendi değerlerini verimli kullanan üreten belediye olacağız detaylar haberimizde...

 

Kendi değerlerini verimli kullanan üreten belediye olacağız

 

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk Darıca Perşembe Pazarı’ndaki esnaf ve alışveriş yapan vatandaşları ziyaret etti. Ziyarette pazarcı esnafı ve vatandaş ile sohbet eden Törk, “31 Mart’ta göreve geldiğimizde tüketen bir belediye değil, kendi değerlerini verimli halde kullanan, üreten bir belediye olacağız.” dedi.

 

Pazarcı esnafına bol kazançlar diledi...

 

‘Sevgiyle el birliğiyle’ sloganıyla yola çıkan, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri için çalışmalarına ara vermeyen CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, bir yandan dernek ziyaretleri yaparken diğer yandan da vatandaşlarla bir araya gelerek Darıcalılar’ın desteklerini alıyor. Darıca’da kurulan Perşembe pazarında pazarcı esnafını ziyaret ederek, pazarcı esnafına bol kazançlar dileyen Törk, pazarcı esnafının sorun ve taleplerini de dinlemeyi ihmal etmedi. Pazar alışverişi yapan vatandaşlarla da sohbet eden Törk’e vatandaşların ilgisinin hayli yoğun olduğu görüldü. Vatandaşlar, Törk’ün 31 Mart’ta seçimleri kazanacağına yürekten inandıklarını ifade ettiler.

 

Vatandaşı dinleyeceğiz

 

31 Mart’ta seçimi kazanacaklarını ve vatandaşların taleplerine duyarsız kalmayacaklarını söyleyen CHP’li Yakup Törk, “Tüketen bir belediye değil, kendi değerlerini verimli halde kullanan, üreten bir belediye olacağız. 31 Mart’ta vatandaşımız bu emaneti bize verdiğinde vatandaşlarımız ile istişare ederek projelerimizi ve çalışmalarımızı şekillendireceğiz. Beklentilere cevap veren yeni bir hizmet anlayışı ile Darıca Belediyesi’ni yöneteceğiz” diye konuştu.  Pazarcı esnafıyla da sohbet eden CHP’li Törk pazarcıların kendisine gösterdiği ilgiden dolayı kendilerine teşekkür etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat