Özdilek

Siyaset

Yakup Törk’ten Cumhuriyet Bayramı kutlama mesajı

İnşaat Mühendisi Yakup Törk, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

28 Ekim 2018 Saat: 22:15
Yakup Törk’ten Cumhuriyet Bayramı kutlama mesajı
Yakup Törk’ten Cumhuriyet Bayramı kutlama mesajı
  Yakup Törk’ten Cumhuriyet Bayramı kutlama mesajı
 Cumhuriyetin Türk Milleti’nin çağdaş dünyada hak ettiği yeri alma kararlılığının en büyük kanıtı olduğunu vurgulayan Törk mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Cumhuriyetimizin 95. yıldönümünü bütün ülkemizde olduğu gibi ilçemizde de kutlamanın gurur ve heyecanı içerisindeyiz. Bilindiği üzere tarihimiz, dünyada eşi ve benzeri görülmemiş şanlı zaferlerle doludur. Türk Milleti bunun en güzel örneğini yaklaşık bir asır öncesinde kendisine esaret zinciri vurmak isteyen güçlere karşı göstermiş, Kurtuluş Zaferini Cumhuriyetle taçlandırmıştır. Bağımsız yaşam hakkından bir an olsun taviz vermeyen milletimiz, kurduğu Türkiye Cumhuriyeti ile geçmişte var olduğu gibi gelecekte de var olacağını bir kez daha bütün dünyaya göstermiştir.
Türk Milleti’nin çağdaş dünyada hak ettiği yeri alma kararlılığının en büyük kanıtı olan Cumhuriyet aynı zamanda demokrasinin dayanağıdır. Bağımsızlık savaşının ödülüdür Cumhuriyet.  Cumhuriyet erdemdir, paylaşmaktır ve adalettir. Özgürlüğün ve yaşamın güvencesidir. Bundan dolayıdır ki atalarımızın bizlere bıraktığı bu emaneti koruma, yüceltme ve ülkemizi geleceğe taşıma noktasındaki gayretimizi her zaman sürdürmeye devam edeceğiz.
 Yakup Törk’ten Cumhuriyet Bayramı kutlama mesajın da 
    Bu inanç ve sorumluluk bilinciyle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kema başta olmak üzere İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını, eşsiz fedakârlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehit ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, tüm Darıcalı hemşerilerimin Cumhuriyet Bayramı’nı 95 yıl önce olduğu gibi aynı içtenlik ve aynı coşkuyla kutluyorum.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat