Özdilek

Siyaset

Yakup Törk hasta ziyaretinde

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, Darıca Farabi Devlet Hastanesi'nde tedavisi devam eden hastaları ziyaret etti.

13 Aralık 2018 Saat: 13:23
Yakup Törk hasta ziyaretinde
Yakup Törk hasta ziyaretinde

Yakup Törk hasta ziyaretinde

Darıcalı vatandaşları hastalıkta ve sağlıkta yalnız bırakmayan CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, Darıca Farabi Devlet Hastanesi'nde tedavisi devam eden hastaları ziyaret ederek acil şifalar diledi. Yaşlı hastalar ile yakından ilgilenerek sohbet eden Törk, hastaların ve hasta yakınlarının taleplerini dinledi. Hastanenin çocuk servisinde yatan çocukları da ihmal etmeyen CHP'li Yakup Törk, hasta çocukların ebeveynlerinin bir ihtiyacı olup olmadığını sordu.

En iyisini hak ediyorlar

Vatandaşların iyi ve kötü günlerinde her zaman yanında olduklarını belirten Yakup Törk,"Darıca Farabi Devlet Hastanesi'nde tedavisi devam eden vatandaşlarımızı ziyaret ettik. İhtiyaçlarını ve taleplerini dinlediğimiz hastalarımızın her daim yanlarında olacağız. Sadece Darıca'ya değil tüm bölgeye hizmet eden Darıca Farabi Devlet Hastanesi yetersiz kalıyor. Darıcalı vatandaşlarımız her şeyin en iyisini hak ediyor. Esnaf, ev ve hastane ziyaretlerimiz tüm hızı ile devam ediyor. Vatandaşlarımıza dokunarak, halkın sorunlarını birinci ağızdan dinliyoruz. 31 Mart'a kadar sahalarda çalışmaya, vatandaşımızla beraber olmaya devam edeceğiz" dedi.

Etiketler: Yakup Törk,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat