Özdilek

Aşayiş

Virajı alamadı, takla attı

Barış Çılgasit (30) idaresindeki 34 LHR 50 plakalı otomobil, süratli olarak girdiği virajı alamayınca kontrolden çıktı ve kaldırıma çarparak takla attı.

11 Ağustos 2018 Saat: 23:41
Virajı alamadı, takla attı
Virajı alamadı, takla attı

İzmit İlçesi Kuruçeşme mevkii D-100 Karayolu üzerinde  meydana gelen trafik kazasında, İstanbul istikametinde seyir halinde olan Barış Çılgasit (30) idaresindeki 34 LHR 50 plakalı otomobil, süratli olarak girdiği virajı alamayınca kontrolden çıktı ve kaldırıma çarparak takla attı. Çevrede kazayı görenler hemen itfaiye, polis ve 112 ekiplerine haber verdi.   Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri araç içinde mahsur kalan sürücü Barış Çılgasit ve yanındaki İ.Ç. isimli şahısı  mahsur kaldıkları yerden çıkarttı. Yaralılardan Çılgasit, ambulansla İzmit Seka Devlet Hastanesine, diğer yaralı İ.Ç. ise kaza yerine yakın olan özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken kullanılamaz hale gelen otomobil ise çekiciyle otoparka götürüldü. Polis ekipleri kazayla ilgili çalışma başlattı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat