Özdilek

Sağlık

Veysel Kavrayan KOÜ ÇÖLYAK Farkındalık Paneli'nde Konuşmacı

Kocaeli Üniversitesi, ''biz Turizm sektörünün öncüleri olarak üniversite çatısı altında ÇÖLYAK hastaları için bir araya geliyoruz. Sizleri de aramızda görmekten onur duyarız'' diye mesaj yayınladı.

12 Kasım 2018 Saat: 21:05
Veysel Kavrayan KOÜ ÇÖLYAK Farkındalık Panelinde Konuşmacı
Veysel Kavrayan KOÜ ÇÖLYAK Farkındalık Paneli'nde Konuşmacı

''Biz Turizm sektörünün öncüleri olarak üniversite çatısı altında ÇÖLYAK hastaları için bir araya geliyoruz. Sizleri de aramızda görmekten onur duyarız'' diye mesaj yayınlanan Panel, Kocaeli Üniveristesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu yürütücülüğünde, Çölyak ve Pku Derneği ve Elite Chefs Club işbirliği ile 13 Kasım Salı Günü, saat 14:00'de Kartepe'de bulunan okulun konferans salonunda gerçekleşecektir. Gastrolog Doç. Dr. Ayşen Uncuoğlu, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Sami Karacan, Proje Koordinatörleri Doç. Dr. Bilsen Bilgili ve Doç. Dr. Selda Uca, Çölyak ve Pku Derneği Başkanı Nesrin Atar, Elite Aşçılar Kulübü Başkanı Şef Ümit Düz ve Proje Direktörü ve okulun Eğitmen Şeflerinden Kayhan Tarhan'ın güç birliğinde gerçekleşecek. 

Proğram üç bölümde gerçekleşecek. İlk bölüm akademik sunum ve Çölyak hakkında, ikinci bölüm konuk konuşmacıların interaktif şekildeki konuşmaları, üçüncü bölüm ise temenni, soru, cevap, plaket takdimi ve ikram şeklinde panel son bulacak.

Konuşmacılar arasında; Ekerler Mutfak Kurucusu Şenol Eker, Turismo Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kızıltan, Lifepark İstanbul Executive Chef Fırat Kaptan, Lifepark İstanbul Satış ve Pazarlama Müdürü Hakkı Karamemet, Turasder Kurucu Başkanı Hüseyin Kocabey, AGAFED Başkanı Ahmet Karaman, Türkiye Rawfood öncülerinden, Yazar Elçin Oflaz, Kndf Marine Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Nimet Ulubay, Sektörün sevilen yöneticilerinden Özel Aydın, Şebnem Özbasan, Gazeteci, Yazar Veysel Kavrayan bulunuyor.

Veysel Kavrayan; ''Çölyakın çok duyulan ancak bilinmeyen bir hastalık olduğunu düşünüyorum. 20. Yüzyılın sonlarında bu tarz hastalıklar benim deyimimle yeni dünya hastalıklarında artış gözlemlenmekte. İşte risk altında olan biz insanlık bunun farkındalığı ve bilinçlenmesi için bu güzel düşünülmüş etkinlikte bir araya gelip daha gür bir sesle neler yapılabilirizi konuşacağız. Beni davet eden Kayhan Tarhan Şef'e teşekkür ederim'' diye belirtti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat