Özdilek

Siyaset

Veli-Der’den CHP’ye ziyaret

Sarıbay, “Herkes kendini ödevli ve görevli saymalı”

6 Şubat 2018 Saat: 16:20
Veli-Der’den CHP’ye ziyaret
Veli-Der’den CHP’ye ziyaret

Öğrenci Veli Derneği (Veli-der) Kocaeli Şubesi Başkanı Göksel Yılmaz ve yönetimi CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay ve yönetimini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Samimi ortamda geçen ziyarette ülkedeki eğitim sistemi hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.

Bu ülke bunlara layık değil

Bizlere zaman ayırdığınız için teşekkür ediyor yeni dönemin hayırlı olmasını diliyoruz diyerek sözlerine başlayan Veli-der Kocaeli Şube Başkanı Göksel Yılmaz, “CHP Türkiye için önemli bir partidir. Kitle partisidir. Ülkemiz ekonomik, sosyal alanda zorlu bir süreçte. Ülkenin başında olan kişi herkese hakaret ediyor. İnsan olarak bu bize dokunuyor” dedi. Veli-Der, eğitim alanındaki fikirleriyle yaşanan sorunlara çözüm ve alternatif üretmeye çalışan bir STK’dır. Son 15 yılda eğitim alanında kırılmalar var. Eğitim ticari hale geldi. Eğitimin felsefesini tarikatler belirliyor. Bu iktidar sorgulamayan-araştırmayan bir sistemde yetişen toplum istiyor. Bu ülke buna layık değildir. Çocuklarımızın geleceği için birlikte mücadele etmeliyiz” diye konuştu.

İnanmamız ve daha çok çalışmamız gerekiyor

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “Sizleri burada gördüğümüz için çok mutluyuz. Veli-Der önemli bir kurum. Bizim için Veli-Der’in eşit, laik, parasız eğitim istiyoruz demesi önemlidir. Algı yaratmak farklı bir şey. İktidar bunu çok iyi yapıyor. Ama vatandaşımız yavaş yavaş neler olduğunu anlamaya başladı. Bizlerin de bunu daha fazla anlatmamız gerekiyor. Bu konuda herkes kendini ödevli ve görevli saymalıdır. Ben inanıyorum ki her şey daha iyi olacak. İnanmamız ve daha çok çalışmamız gerekiyor “ ifadelerini kullandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat