Özdilek

Güncel

Vatan Partisi'nden “Üretim Devrimi Kurultayı

Vatan Partisinin, yurt düzeyinde yüzü aşan il, ilçe, köy ve mahallelerde sürdürdüğü üretim devrimi kurultaylarının Kocaeli'deki ilk kurultayı, Karamürsel'in Yalakdere Mahallesi'nde (Köyünde) yapıldı.

28 Aralık 2021 Saat: 10:57
Vatan Partisinden “Üretim Devrimi Kurultayı
Vatan Partisi'nden “Üretim Devrimi Kurultayı

 Vatan Partisi'nden “Üretim Devrimi Kurultayı

Vatan Partisinin, yurt düzeyinde yüzü aşan il, ilçe, köy ve mahallelerde sürdürdüğü üretim devrimi kurultaylarının Kocaeli'deki ilk kurultayı, Karamürsel'in Yalakdere Mahallesi'nde (Köyünde) yapıldı.

 

Kocaeli İl Başkanı Yalçın Arslan, Yalakdere Mahallesi Muhtarı Samet Ertanel, Karamürsel Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyesi Dündar Harmancı,

Karamürsel Çevre Kültür Derneği (KARÇEV) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akgüner, Kocaeli Turizm Derneği Başkanı ve Kocaeli Haberci ile Eko Yaşam  İnternet Gazeteleri Sahibi  ve Genel Yayın Yönetmeni Soner Kılıç İle Kocaeli Akar Haber İnternet Gazetesi Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Mecit Ünal kurultaya konuşmacı olarak katıldı.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı sonrası kurultay açış konuşmasını İl Başkanı Yalçın Arslan yaptı.

 

Arslan, Köy Enstitüleri Marşından dizeler okuyarak başladığı konuşmasında katılımcılara, “Köy Enstitüleri nerede?“ diye sordu. “Çiftçi Bizim Baştacımızdır” diyen Genel Başkanımız Dr. Doğu Perinçek'in de selamlarını iletiyorum dedi.

 

İl Başkanı Yalçın Arslan , “Anadolu Toprakları medeniyetin beşiği ve dünyanın en berekli topraklarıdır ve ayni zamanda uygarlık tarihinin de en pahalı topraklarıdır; çünkü kan ve gözyaşı ile sulanmıştır.” değerlendirmesinde bulundu.

 

Arslan, Atatürk'ten alıntılarla ve görsellerle dış politkadaki gelişmeleri ve bunun yansımaları olan Asya Çağı ve Asya Uygarlığı ve bir yol bir kuşak projesini anlattı.

 

Ülkemizdeki en başta gelen sorunun “Gıda Güvenliği” olduğunu vurgulayan Arslan, milletin efendisi olan köylü, çiftçi ve üretici günümüzde özellikle son dolar dalgalanmaları sonrası çok daha güç durumda kaldı;  çözümün tek adresi Vatan Partisi programlarındadır ve partimiz Üreticilerin Milli Hükümetini kurmaya hazırdır dedi.

 

Daha sonra diğer konuşmacıların da üretim ile ilgili görüş ve değerlendirmeleri dinlenerek üreticilere söz verildi.

 

İnteraktif bir süreçte geçen kurultayın moderatörlüğünü, Vatan Partisi İl Başkanı Yalçın Arslan yaptı.

 

 Ekonomideki sorunlara yerinde çözüm odaklı üretim devrimi kurultaylarının devam edeceği, Vatan Partisi'nin “Üreten Türkiye” ve “Birleşen Türkiye” programlarının yanısıra bunları yaşama geçirecek inançlı, kararlı ve donanımlı kadrolarıyla ilktidar görevine hazır olduğuna vurgu yapıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat