Özdilek

Güncel

Vatan Partisi'nden Abhazya Derneği'ne Ziyaret

Vatan Partisi, geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulda yeniden Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçilen Hasan Konca ve yeni yönetimini ziyaret etti.

21 Ağustos 2021 Saat: 14:38
Vatan Partisinden Abhazya Derneğine Ziyaret
Vatan Partisi'nden Abhazya Derneği'ne Ziyaret

Vatan Partisi'nden Abhazya Derneği'ne Ziyaret

Ziyaret heyetinde, Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Ulusal Strateji Merkezi Başkanı (USMER) Utku Reyhan, İl Başkanı Yalçın Arslan , İl Başkan Vekili Vedat Olguntürk ile İl Sekreteri Sebahat Cicioğlu yer aldı.

 

Ziyarette, Abhaz Cumhuriyeti ile KKTC'ninde bölge ve dünya ülkeleri  tarafından tanınmasını içeren ”Vatan Partisi Karadeniz-Akdeniz Dostluk ve Barış Planı” çerçevesinde 17 Aralık 2019 tarihinde Sohum'da imzalanan  “Abhazya Meclisi Uluslararası İlişkiler Komisyonu ve Türkiye Vatan Partisi Ortak Bildirisi” değerlendirildi.

 

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Reyhan ve İl Başkanı Arslan ayrıca, son günlerdeki ülke ve dünya gündemleri ile ilgili partilerinin çalışmaları ve görüşlerini de aktardılar. Yeniden göreve gelen, Başkan Hasan Konca ve yeni yönetimini kutlayarak başarı dileklerini ilettiler.

 

Kocaeli Abhaz Derneği Başkanı Hasan Konca'da,  Abhazya'nın tanınması konusunda başta Genel Başkan Doğu Perinçek olmak üzere Vatan Partisi'nin yürüttüğü girişimleri ve çalışmaları yakından takip ettiklerini ve bazı toplantılara bizzat katıldığını ve bu çabaları takdirle karşıladıklarını belirterek teşekkürlerini bildirdi. Bu süreçte aynı zamanda İki ülkenin arasında her alanda yakın ilişki ve işbirliğinin artırılmasının önemine de vurgu yaptı. Heyete  ziyaretleri nedeniyle ayrıca teşekkür etti.

 

Sıcak ve samimi  bir ortamda geçen ziyarette, Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Utku Reyhan, Mavi Vatan görseli ile Doğu Perinçek'in “Üretim Devrimi” başlıklı kitabını, partisinin konu ile ilgili hazırladığı Doğu Perinçek imzalı dosyayı ve “Vatan Savaşında Milli Hükümet” başlıklı kitapçığı Hasan Konca'ya takdm etti

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat