Özdilek

Güncel

Vali Aksoy, Muhtarlarla Buluştu

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, il genelinde düzenlenen muhtarlar toplantısının 8.sini Karamürsel Altınkemer Kültür Merkezinde gerçekleştirdi.

25 Nisan 2018 Saat: 12:16
Vali Aksoy, Muhtarlarla Buluştu
Vali Aksoy, Muhtarlarla Buluştu

Toplantıya Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karamürsel  Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci,  İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan,  Karamürsel Muhtarlar Dernek Başkanı Adem Akın, daire müdürleri ve Karamürsel İlçesi Muhtarları katıldı.

            Vali Hüseyin Aksoy, toplantı öncesinde Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ile birlikte Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan bağımlılık ile ilgili hazırlanan resim sergisini gezerek öğrencileri tebrik etti.

 

Ardından toplantıya geçen Vali Hüseyin Aksoy, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’dan ilçeye yapılan çalışmalar ve yatırımlar hakkında bilgi aldı.

 

 Başkan Yıldırım, Karamürsel’e yapılan yatırımlar hakkında bilgi vererek, “Karamürsel’de kısıtlı imkanlarla çok iş yapmaya çalışıyoruz. İhtiyaçlarımızı öncelik sırasına koyduk ve bunları teker teker gerçekleştiriyoruz. Geçmişte hayal gibi görünen birçok yatırımı ilçemize yaptık, bir çok projeyi tamamladık” dedi.

 

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Başkan Yıldırım’a yapmış olduğu bilgilerden dolayı teşekkür ederek muhtarın talepleri hakkında bilgi aldı.

Vali Aksoy yaptığı açıklamada;Vatandaşın sorunlarını  en yakından bilen muhtarlarımızdır. Bizlerin görevi bu sorunlara çözüm üretebilmek ve ürettiğimiz bu çözümler çerçevesinde vatandaşımızın huzur ve mutluluğunu daha üst noktalara taşıyabilmektir” dedi.

“Herkes Okula”

Ali Aksoy, “   Okul çağında olan bütün çocuklarımızın okulda olmasını arzu ediyoruz. Zaman zaman kaydı yapılmış olmakla birlikte okula devam etmeyen öğrencilerimiz olabiliyor ve bu 3 gün 5 gün olabilir ama bu devamsızlık belirli bir sürenin üzerinde ise çocuğun eğitim almasını engelleyecek bir noktaya ulaşmış demektir.  Bu da bizim için önemli bir sorundur.  Bu bakımdan okula kaydı yapıldığı halde devam etmeyen öğrencilerimiz varsa bunlarla ilgili mutlaka bir istişare içerisinde bulunmalı ve onları okulda almak için her türlü gayreti vermek durumundayız.  Bizler çocuklarımızın eğitimi konusunda her türlü hassasiyeti en üst noktada göstermeliyiz. Okul çağına geçmiş olan çocuklarımız olabilir, bunları da bildiğimiz gibi açık öğretim okullarımıza yönlendirmek suretiyle buralarda eğitim almalarını sağlamak durumundayız.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat