Özdilek

Siyaset

Vali Aksoy: Demokrasiye indirilecek darbelerin karşısındayız

15 Temmuz münasebetiyle eşi Hülya Aksoy’un ev sahipliğinde gerçekleşen organizasyona katılan Vali Hüseyin Aksoy; “Demokrasiye indirilecek darbelerin karşısındayız.” dedi.

15 Temmuz 2019 Saat: 10:45
Vali Aksoy: Demokrasiye indirilecek darbelerin karşısındayız
Vali Aksoy: Demokrasiye indirilecek darbelerin karşısındayız

Vali Aksoy: Demokrasiye indirilecek darbelerin karşısındayız

Vali Hüseyin Aksoy 15 Temmuz münasebetiyle Şehit yakınları ve Gaziler'e yemek verdi.Şehit yakınları, gaziler ve gazi yakınları ile yenilen yemeğin ardından İl Müftüsü Sinan
Cihan yemek duası okudu.

Vali Aksoy: Demokrasiye indirilecek darbelerin karşısındayız

Doubletree By Hilton Otel’de gerçekleşen yemeğe; Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy ve Eşi Sayın Hülya Aksoy’un yanı sıra, Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu, İlyas Şeker, Deniz Eğitim Öğretim- Garnizon Komutanı Tümamiral Kadir Yıldız, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Erdal Yücel,  Adalet Komisyon Başkanı Muhittin Paça, Vali Yardımcıları Dursun Balaban,Suat Yıldız, Osman Günaydın, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu ve eşi Zeynep Emiroğlu, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Jandarma Komutanı Kıdemli AlbayOsman Aslan ve eşi Suzan Aslan, İzmit Belediye Başkanı Fatma Hürriyet Kaplan,Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Yümnü, siyasi parti temsilcileri,şehit yakınları, gaziler ve gazi yakınları katıldı.

Şehitleri unutmadı

Programda darbe girişimine yönelik açıklamalarda bulunan Vali Aksoy konuşmasında; "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle şehit aileleri ve gazilerimiz onuruna düzenlenmiş olduğumuz yemeğimize teşriflerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Bugün şehit ailelerimizle, gazilerimizle birlikte olmak üzere kentin bütün dinamikleri bir arada. Şehit ailelerimizi hiçbir zaman yalnız bırakmamak,onların vatan için en değerlileri olan canlarını toprağa vermiş olduğunu hiçbir zaman unutmamak için onların her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. 15 Temmuz gecesine baktığımızda gelişen ve büyüyen ülkemizin önünü kesmek üzere hain bir darbe teşebbüsünde bulunuldu.

Bugünde Hakkari’de 3 Jandarmamız şehit olmuştur.Hepsine Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun. Bu aziz vatanı bizlere bırakan bütün şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyorum.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat