Özdilek

Güncel

Üzülmez’den Cumhuriyet Dede’ye ziyaret

öreve geldiği günden beri Kartepelilerin iyi ve kötü günlerinde yanında olamaya çalışan ve bu özelliği ile de ilçe halkının takdirini toplayan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, her fırsatta yaşlı ve hasta hemşehrilerini de

3 Kasım 2016 Saat: 22:18
Üzülmez’den Cumhuriyet Dede’ye ziyaret
Üzülmez’den Cumhuriyet Dede’ye ziyaret

Başkan Üzülmez son yaptığı mahalle gezileri esnasında Maşukiye Mahallesi sakinlerinden 93 yaşındaki Ahmet Dede ve Nezahat Nine’nin kapısını çaldı. Başkanı karşılarında gören yaşlı çift  şaşkınlık ve mutluluklarını gizleyemezken,  sevinç ve coşkuyla Başkan Üzülmez ile sohbet eden  Cumhuriyetle yaşıt Ahmet Dede anılarını ve tecrübelerini anlatarak Başkan Üzülmez’e de tavsiyelerde bulundu.

Cumhuriyet döneminin bu ülke için fırsatlar dönemi olduğunu belirten Ahmet Dede, 15 Temmuz’da  kanlı darbe girişiminde bulunan hainler ile ilgili de “Ezelden beridir bu topraklarda gözü olanlar çoktur. Çok hesaplar kitaplar yapıldı güzel vatanımızı elimizden almak için. Hala da yapıyorlar bak. Yazıklar olsun onların Türk’lüğüne…Zamanında biz koruduk, sahip çıktık, şimdi sizler savunacaksınız , bizler de size dua ediyoruz” dedi. Ahmet Dedeyi minnetle dinleyen Başkan Üzülmez, “Ahmet Dedem, sizler bizim başımızda olupta dualarınızı esirgemediğiniz müddetçe ve Allah’ın izniyle, bu milletin dini duygularını istismar ederek, geleceğine kast edenler amaçlarına asla ulaşamayacaklar, sen gönlünü ferah tut” dedi.

Kapımız çalınınca mutlu oluyoruz

Ahmet Dede ve Nezahat Nine’nin sağlık durumları hakkında bilgi alan ve bir ihtiyaçları olup olmadığını sormayı da ihmal etmeyen Başkan Üzülmez “Rabbim ömrünüze ömür, sağlınıza sağlık katsın inşallah” dedi. Başkan Üzülmez’i uğurlayan yaşlı çift  “Evladım Allah senden razı olsun. Bizim gibi yaşlılara çok değer veriyorsun, ihtiyaçlarımıza yetişiyorsun, çalışkansın, hep böyle hayırlı işler yapasın inşallah. Kapımızı çaldın beni de hanımı da mutlu ettin. Her zaman gel”dediler.

Haber: Veysel Kavrayan

veyselkavrayan@gmail.com

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat