Özdilek

Aşayiş

Üzerilerinden çıkanlar hayrete düşürdü

İzmit İlçe merkezine girişte, Gar mevkiinde rutin uygulamada bulunurken, içerisinde bir bayan ile erkeğin bulunduğu bir araçtan süphelendi. Aracı durdurdu.

25 Şubat 2017 Saat: 20:23
Üzerilerinden çıkanlar hayrete düşürdü
Üzerilerinden çıkanlar hayrete düşürdü

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri,  İzmit İlçe  merkezine girişte,   Gar mevkiinde rutin uygulamada bulunurken, içerisinde bir bayan ile erkeğin bulunduğu  bir araçtan süphelendi.  Aracı durdurdu.  Aracın içinde bulunan şahıslar kimlik kontrolü yapılmasına ve araçlarının aranmasına direnince olay çıktı.   Bunun üzerine polis ekipleri bölgeye takviye kuvvet çağırdı. Olay yerine gelen ekipler şahısları etkisiz  hale getirdikten sonra araçta yapılan aramada  ruhsatsız olduğu öğrenilen uzun namlulu otomatik silah ve silaha ait mermiler ile 1 adet av bıçağı ele geçirdi.   Aracın sürücüsü  A.İ  ile yanında bulunan E.A isimli bayan polis merkezine götürülerek kimlik kontrolü yapıldı. Yapılan GBT sorgulamasında E.A isimli bayanında bir suçtan aranması olduğu tespit edildi. Şahısların polis merkezinde biten sorguları sonrası adli merciilere sevk edilmesi bekleniyor.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat