Özdilek

Güncel

Uzay Çadırı Özdilek’te çocuklarla buluştu

Özdilek AVM’de kurulan Planetaryum Uzay Çadırı ile çocuklar gökyüzünü keşfetti. Eğlenirken öğrenen çocuklar keyifli vakit geçirdi.

1 Şubat 2016 Saat: 11:21
Uzay Çadırı Özdilek’te çocuklarla buluştu
Uzay Çadırı Özdilek’te çocuklarla buluştu

Planetaryum adlı uzay çadırı yoğun katılımı ile Özdilek Alışveriş merkez’inde çocuklar ile buluştu. Türkiye’de yeni bir uygulama olan Planetaryum ilgi çeken gösterimi çocukları mutlu etti.

Uzay Çadırı Özdilek Alışveriş Merkezi’nde 30 Ocak Cumartesi ve 31 Ocak Pazar günü olmak üzere tüm hafta sonu çocuklara uzayın gizemli dünyasını sundu. Ayrı ayrı iki kısa film gösterimi şeklinde gerçekleşen etkinlik 5-12 yaş aralığında ki çocukların gösterimine sunuldu. Ücretsiz olarak gerçekleşen etkinlik çocukların eğlenirken öğrenmesini sağladı.

Uzayla ilgili gelişmelerin günlük yaşantımıza girmesini sağlamak, uzayı eğlenceli ve uygulamalı olarak çocuklarımıza ve genç nesile anlatmak için kurulan bu çadır küçükten büyüğe tüm katıklımcıların ilgisini çekti.

Planetaryum, bilgisayarla yönlendirilen çoklu projeksiyon cihazı ve balık gözü lensi ile kubbe şeklinde hazırlanan bir yapının içinde 360 derecede 3 boyutlu görüntü yansıtarak, evrendeki yerimizi, Samanyolu’nu ve diğer gök cisimlerini aynı anda büyük bir topluluğa gösteren çok özel bir sistemdir.

Ayrıca Özdilek Alışveriş Merkezi İşletme Müdürü Fatih Şeremet’ ten aldığımız bilgiler dâhilinde Özdilek Alışveriş Merkezinde kampanya ve etkinlikler hız kesmeden devam edecek. Şubat ayı süresince Özdilek Cinetıme sinemalarında hafta içi normal sinema bileti 6 TL olacak, eminiz tüm sinemaseverler bu haberden çok memnun kalacaklar.

Özdilek Alışveriş Merkezinde önümüzdeki hafta sonu etkinliklerinde çocuk tiyatrosu gösteri yapacak ardından 13 Şubatta Merve Özbey imza günü ve mini konseri olacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat