Özdilek

Siyaset

Uslu, köylülerle sahurda buluştu

Saadet Partisi Kocaeli milletvekili adayı Sedat Doğu Uslu, Kandıra-Safalı köyü sakinlerini sahur vakti ziyaret ederek Saadet Partisine destek istedi.

26 Mayıs 2018 Saat: 13:56
Uslu, köylülerle sahurda buluştu
Uslu, köylülerle sahurda buluştu

24 Haziran seçimlerine dikkat çeken bir disiplin ile hazırlanan Saadet Partisinin milletvekili adayları, saha çalışmalarını da hızlandırdı. Önceki gün Kandıra-Safalı köyünde köylülerle sahurda buluşan Saadet Partisi Kocaeli milletvekili adayı Sedat Doğu Uslu, bir süre halkla sohbet etti.

Tarımı bitirdiler, samanı bile ithal ediyoruz

Tarımın bu iktidar döneminde bitme noktasına geldiğini belirten Uslu: “ Mevcut iktidar tarımı bitirme noktasına getirmiştir. Dünyanın en bereketli topraklarında yaşıyoruz ama samanı bile ithal ediyoruz. Neden? Çünkü mevcut iktidarın uyguladığı politikalarla tarımda da hayvancılıkta da büyük bir çıkmaza sürüklendik. Köylümüz toprağını terk ediyor, çünkü geçinemiyor. Kime dokunsak bin ah işitiyoruz. İnşaallah milletimizin iniltileri 24 Haziran’dan sonra bitecek.” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat