Özdilek

Güncel

Uslu: Ahlaki Dejenerasyon Hiç Bu Raddeye Gelmemişti

Saadet Partisi Kocaeli milletvekili adayı Sedat Uslu, Kandıra’ya bağlı Hacımazlı köyüne giderek Teravih namazı sonrası köylülerle sohbet etti.

29 Mayıs 2018 Saat: 10:21
Uslu: Ahlaki Dejenerasyon Hiç Bu Raddeye Gelmemişti
Uslu: Ahlaki Dejenerasyon Hiç Bu Raddeye Gelmemişti

24 Haziran seçimlerine yönelik sahadaki faaliyetleriyle dikkatleri çeken Saadet Partisinde, milletvekili adayları da ayrı ayrı çalışmalara imza atıyorlar. Geçtiğimiz gün Kandıra’ya bağlı Hacımazlı köyüne ziyaret gerçekleştiren Saadet Partisi Kocaeli milletvekili adayı Sedat Uslu, bir süre burada cami cemaatiyle sohbet etti. Köylülere hükümet politikalarının ülkeyi büyük bir çıkmaza sürüklediğini anlatan Uslu, “ Bugün ahlak ve maneviyat bitme noktasına geldi. Alkol uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklar gençler arasında her geçen gün yayılıyor. Dindar nesil yetiştirmeyi hedeflediklerini söyleyenler, açtıkları İmam Hatip okullarının hiçbir netice vermediğini görmek istemiyorlar. Gençlerimizi içinde bulunduğu zor durumdan kurtaracak politikalar Milli Görüş’tedir. İnşaallah 24 Haziran’dan sonra uygulamaya koyacağız” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat