Özdilek

Güncel

Ünlü ve Sancaklı’dan Çeker’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Geçtiğimiz ay Türkiye Kamu Sen İl Temsilciliği görevine atanan Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker’e MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Milletvekili Saffet Sancaklı ve heyeti hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi.

19 Haziran 2018 Saat: 09:12
Ünlü ve Sancaklı’dan Çeker’e Hayırlı Olsun Ziyareti
Ünlü ve Sancaklı’dan Çeker’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Ünlü ve Sancaklı’dan Çeker’e Hayırlı Olsun Ziyareti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP Kocaeli Millet Vekili Saffet Sancaklı  ve Heyeti geçtiğimiz günlerde  Türkiye Kamu Sen Genel Merkezince Türkiye Kamu Sen Kocaeli İl Temsilciliğine atanan  Ömer Çekeri sendika binasında ziyaret ettiler. Ziyarette Türkiye Kamu Sen’e üye Türk Büro Sen Kocaeli Şube Başkanı Rıfat Oypan, Türk İmar Sen Kocaeli İl Temsilcisi Kürşat Dereli, Türk Sağlık Sen Şube Başkan Yardımcısı Arif Ovalı, Türk İmar Sen  eski Kocaeli İl Temsilcisi Ahmet Ciğerci ve Sendika üyeleri de ziyarette hazır bulundu.  Hayırlı olsun ziyaretinde ülke mesellerinin yanında kentin ve kamu çalışanlarının sorunları da görüşüldü.

 

Kendisine Ve Ekibine Güveniyoruz. Camia Olarak Sonuna Kadarda Yanındayız.

Ziyarette MHP Kocaeli İl Başkanı Ünlü yapmış olduğu konuşmada “ MHP İl Kocaeli Başkanı ve Millet vekilimiz Saffet Sancaklı ve heyetimizle birlikte Türkiye Kamu Sen Kocaeli İl Temsilciliğine atanan Çeker’e  hayırlı olsun ziyaretinde  bulunmak için bu gün bu ziyaretimizi gerçekleştirdik. Sayın Çeker Kocaeli’nde  emek mücadelesinde çalışanların hak ve hukukunu korumak ve geliştirmek adına sendikal faaliyetlerde her kesin ve her kesimin yakından tanıdığı bir şahsiyettir. Vermiş olduğu hukuksal mücadeleyi Kocaeli Kamu oyu takdirle karşıladığı ve takip ettiği değerli bir arkadaşımızdır. Bu günde Türkiye Kamu Sen Kocaeli İl Temsilciliği görevine getirilmesi isabetli olmuştur. Uzun zamandır sancılı bir süreç yaşayan Kamu Sen Çeker’in İl Temsilciğine atanması ile sonlanmıştır.  Kentin ve Kamu çalışanlarının sorunlarının çözülmesine yönelik kendisi ve Kamu Sen camiası ile birlikte çalışmaktan,  memnuniyet duyacağımız başarılı bir şahsiyettir.  Kendisine ve ekibine güveniyoruz. Camia olarak sonuna kadarda yanındayız” dedi.

 

Desteğimiz Vardır Her Zamanda Olacaktır.

İl Başkanı Ünlüden sonra kısa bir konuşma yapan MHP Milletvekili Saffet Sancaklı, “Ömer beye hayırlı olsun. Türkiye Kamu Sen’in nerde durduğu ve nerede belli olan bir kurumdur. Büyük Türk Milletini temsilen sendikal faaliyette olan bu arkadaşlarımıza desteğimiz vardır her zamanda olacaktır. Bu desteğimiz bundan sonrada sürecektir. Biz her zaman kardeşiz Kendisine tekrardan hayırlı olsun.” Dedi.

 

Ünlü’ye, Milletvekili Sancaklı’ya Ve MHP Heyetine Ziyaret İçin Teşekkür Ederim.

Türk Sağlık Sen ve Türkiye Kamu Sen Kocaeli İl Temsilcisi Çeker  “Nazik ziyaret nedeniyle MHP Kocaeli İl Başkanı Sayın Ünlü’ye ve Milletvekili Sancaklı’ya ve MHP heyetine ziyaret için teşekkür ederim. Milliyetçiliğin temsil edildiği bir siyasi organizasyonun Türkiye de tek yerli ve milli olan sivil toplum örgütü  (STK) olan Türkiye Kamu Sen İl Temsilciliğini Milletvekili ve Heyeti ile birlikte MHP il Başkanı Aydın beyin ziyaret etmesi bize destek vermesi önemli ve anlamlı buluyoruz. Bunun için kendilerine ve heyetine teşekkür ediyorum. Türkiye Kamu Sen ve Kamu Sen Üye Sendikalar olarak geçmiş de hangi noktada duruyorsak,  bu günde aynı noktadayız. Gelecekte de aynı noktada olacağız. Bunda kamuoyunun en ufak bir şüphesi olmasın. Vatandaşımıza, devlet adına hizmet sunan Devlet Memurlarının gözü ve kulağı Türkiye Kamu Sen dedir. Türkiye Kamu Sen’den Çok ciddi beklentileri vardır. Bu beklentileri karşılamak ve onların istekleri doğrultusunda çalışmalar yapmak ve onlara hizmet etmek ve üstümüze düşeni yapmak için gecemizi gündüzümüze katarak elimizden geleni yapmak için gayret sarf edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Türkiye Kamu Sen’in bir taraflara evrilmesine, eğrilmesine ekip arkadaşlarımla birlikte asla müsaade etmeyeceğiz. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Bu noktada Milliyetçi Hareket partisinin desteğine ihtiyacımız olduğu gibi diğer partilerinde desteklerine ihtiyacımız var. Dün olduğu gibi Bundan sonrada kamu çalışanlarının emrinde olacağız. Nazik ziyaret için MHP İl Başkanı Aydın beye, Milletvekili Sayın Saffet beye, heyetine teşekkür ederim.” Dedi.

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat