Özdilek

Güncel

Ünal Köken ve Zeki Aygün Namazgah Tema Parkı İnceledi”

Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Kandıra’yı ziyaret etti. Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken ve Milletvekili Aygün, Namazgah Kültür Merkezi ve Namazgah Tema Parkının son halini inceleyerek vatandaşlarla sohbet etti.

2 Nisan 2018 Saat: 21:22
Ünal Köken ve Zeki Aygün Namazgah Tema Parkı İnceledi”
Ünal Köken ve Zeki Aygün Namazgah Tema Parkı İnceledi”

Namazgah Tema Parkı, Kandıra’ya kazandıran Belediye Başkanı Ünal Köken, vatandaşlara sosyal alanlar oluşturdu. Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün’ün Kandıra’ya yaptığı ziyarette Tema Parkın son halini inceleyen Başkan Köken ve Aygün, futbol sahasında maç yapan gençlere konuk oldu, onlarla birlikte futbol oynadı.

Gençlerimiz ve çocuklarımızın spora yönelmesi ve sosyal hayatlarının en önemli parçasının spor olması için Namazgah Tema Parkımızı hayata geçirdik diyen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, baharın gelişiyle dışarı çıkan, temiz havayla buluşan vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Ünal Köken’in proje ve çalışmalarından memnun olduklarını dile getiren hemşehrileri ise Kandıra’nın gelişmesini sağlayan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’e teşekkür etti.

 Kocaeli Milletvekilimiz Zeki Aygün ile birlikte, Namazgah Kültür Merkezimizi ve Namazgah Tema Park Projemizin son halini yerinde inceledik. Kandıra'mız için harika bir projede sona geldik. Vatandaşlarımıza her şeyin en güzelini sunmak için çalışıyoruz diyen Başkan Ünal Köken, güzel memleketimiz için yaptığımız hizmetlerle hemşehrilerimizin yanındayız dedi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat