Özdilek

Güncel

Ünal Köken, Namazgah çalışmalarını İnceledi

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, haftanın ilk gününe ilçede yapılan çalışmaları inceleyerek başladı.

9 Nisan 2018 Saat: 20:36
Ünal Köken, Namazgah çalışmalarını İnceledi
Ünal Köken, Namazgah çalışmalarını İnceledi

.  İzmit Caddesindeki asfalt çalışmalarıyla ile Namazgah alanındaki çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Ünal Köken, namazgah tema parkın kusursuz olması için çalıştıklarını vurguladı.

Namazgah Tema Park alanında yapılan çevre düzenleme çalışmalarını ekipleriyle birlikte inceleyen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, çalışmalarımızı hizmete dönüştürerek vatandaşlarımızın refahı için en iyisini yapmayı hedefliyoruz dedi.

 İzmit Caddesinde yol boyunca yapılan ışıklandırma ve çevre düzenlemeleriyle vatandaşların beğenisini kazanan çalışmalarda şu ana kadar 6850 adet tuğla kullanılarak 72 m2   dekoratif tuğla saksı yapımı tamamlayan ekipler yolların bozuk olan noktalarında da asfaltlama çalışmalarını sürdürdü.

Çalışmaları inceleyen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, cadde boyunca farklı noktalarda  kaldırım yapımı ve yenilemelerine devam eden edildiğini, merkez mahalleler başta olmak üzere ilçenin tüm bölgelerine kaliteli ve hızlı bir hizmet sunmak için çalıştıklarını belirtti.

 

 

Etiketler: Ünal Köken,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat