Özdilek

Güncel

Ünal Köken’in 19 Mayıs Mesajı”

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesajı yayımladı.

18 Mayıs 2018 Saat: 20:31
Ünal Köken’in 19 Mayıs Mesajı”
Ünal Köken’in 19 Mayıs Mesajı”

Türkiye Cumhuriyeti; 19 Mayıs 1919’da başlayan, Yüce Milletimizin tüm fertlerinin göstermiş olduğu topyekûn bir direniş ve bağımsızlık mücadelesi ile meşakkatli bir süreç sonunda kurulmuştur diyen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken,  19 Mayıs 1919 tarihi, Milletimizin adeta yeniden doğduğu kutlu bir gündür ve aziz milletimizin gönlünde çok önemli bir yere sahiptir dedi.  

İlk adımı 19 Mayıs 1919’da atılan Milli Mücadele süreci içerisinde Türk Ulusu, var olma mücadelesini emsalsiz bir zaferle, uğrunda binlerce şehit vererek sonuçlandırmış, bağımsızlık mücadelesini kazanmıştır sözleriyle vurgu yapan Başkan Köken, “Bugünle yarın arasındaki köprü olan gençliğimiz aydınlık yarınlarımızın ve Türkiye Cumhuriyeti’nin teminatıdır. Gençlere değer veren, onları en iyi şekilde yetiştirerek, kişilikli ve özverili kuşaklar olarak yarınlara hazırlayan milletler, geleceğe güvenle bakabilirler. Geçmişini unutmayan, inançlı, karakterli, özgüvenli, vatan ve millet sevgisini her şeyin üstünde tutan, azimli ve çalışkan bir gençliği yetiştirmek bizim en önemli sorumluluğumuzdur. Çünkü bir ülkenin geleceğinin o ülkenin gençlerine bağlı olduğunu da ifade ederek  İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını rahmet ve şükranla anıyor, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 99. yıldönümünü en içten duygularımla kutluyorum dedi.

Etiketler: Ünal Köken,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat