Özdilek

Eğitim

Ünal Köken’den Çamkonak Ortaokuluna Kütüphane Desteği

Kandıra Belediyesinden eğitime destek sürüyor. Kocaeli Üniversitesi Kandıra Meslek Yüksek Okulu İşletme Bölümü öğrencileri ve Kandıra Belediyesinin iş birliğiyle Çamkonak Ortaokuluna kütüphane kuruldu.

19 Şubat 2018 Saat: 20:55
Ünal Köken’den Çamkonak Ortaokuluna Kütüphane Desteği
Ünal Köken’den Çamkonak Ortaokuluna Kütüphane Desteği

Öğrencilerin eğitimine destek sağlayan bir projeye daha imza atan Kandıra Belediyesinin sosyal sorumluluk projelerinin devam edeceği belirtildi.

Sosyal sorumluluk projelerine destek veren Kandıra Belediyesi,  Kocaeli Üniversitesi Kandıra Meslek Yüksek Okulu İşletme Bölümü öğrencileriyle birlikte Çamkonak Ortaokuluna kütüphane kurulmasını sağladı. Bu projeyle eğitimin önemini bir kez daha vurgulayan Kandıra Belediyesi ekipleri, oluşturdukları kütüphanedeki kitap sayısının artmasına yönelik çalışmaların süreceğini ifade etti.

Kandıra Belediyesi olarak eğitimin önemini ve yüksek kalitede olması gerektiğini çok iyi biliyor ve çalışmalarımızı bu yönde planlıyoruz. Her zaman çocuklarımızın memnuniyetini ön planda tutarak gerçekleştirdiğimiz projelerde onların talepleri bizim kılavuzumuz oluyor diyen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, sosyal sorumluluk projelerine destek  vermenin en güzel görev olduğunu vurguladı.

Çamkonak Ortaokulu Müdür Vekili Ümran Çakır, Çamkonak Mahalle Muhtarı Hasan Ekrem ve öğretmenler, öğrencilerin kültür sanat, edebiyat ve bilim alanlarında gelişimlerini arttırmaya yardımcı olan kitapların önemini, sosyal sorumluluk projeleriyle bir kez daha öne çıkartan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Etiketler: Ünal Köken,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat