Özdilek

Güncel

Ünal Köken, Çalköy, Burhanlı Mahallesinde İncelemeler Yaptı”

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, vatandaşların istek ve taleplerini yerinde inceliyor.

29 Mart 2018 Saat: 08:11
Ünal Köken, Çalköy, Burhanlı Mahallesinde İncelemeler Yaptı”
Ünal Köken, Çalköy, Burhanlı Mahallesinde İncelemeler Yaptı”

Çalköy, Burhanlı mahallesine giden Başkan Köken, mahalle muhtarları ve vatandaşlarla inceleme çalışmalarında bulundu. Eksikliklerin tespit edilmesiyle birlikte çalışmaları başlatan Başkan Köken’e vatandaşlar teşekkür etti.

96 mahalleye sahip olan Kandıra’da çalışmalarını sürdüren Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, ilçeyi kalkındıracak proje ve çalışmalarına devam ederken vatandaşlardan gelen istek ve talepleri de değerlendiriyor. Mahalle ziyaretlerinde inceleme çalışmalarını eksik etmeyen Başkan Köken, sokak sokak geziyor, incelemelerin ardından mahalleleri hizmetleriyle ilmek ilmek işliyor.

Çalköy, Burhanlı mahallesinde de tespitler yapan Başkan Köken, muhtar ve vatandaşları dinledi. Hemşehrilerimizin yaşam standartlarını yükseltecek, onların sosyal hayatına kolaylık sağlayacak tüm çalışmaları ekiplerimizle birlikte kısa sürede tamamlayacağız dedi.

96 mahallemize de eşit ve adaletli hizmetlerle sahip çıkacağız diyen Başkan Köken, “Vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı. Hoş sohbet ve sıcak bir ortamda misafir edilen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, ilçenin geleceğe taşınması yönünde büyük hedefleri ve projeleri olduğunu, bunların hayata geçerek vatandaşlara  kazandırılması için her gün daha çok çalıştıklarını “ vurguladı.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat