Özdilek

Güncel

Umre'den Dönen Yenice'ye Ziyaret

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, Umre'den dönen, eski Saraybahçe Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice'nin eşi Nesrin Yenice'yi ziyaret etti.

13 Mayıs 2018 Saat: 22:18
Umreden Dönen Yeniceye Ziyaret
Umre'den Dönen Yenice'ye Ziyaret

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı ve yönetimi Nesrim Yenice'yi evinde ziyaret ederek Umre ziyaretinin hayırlı olması dileğinde bulundu. Misafirlerini kapıda karşılayan Nesrin Yenice, hayırlı olsun dilekleri için teşekkür etti. Umre ziyaretinin hayırlara vesile olmasını temenni ettiğini söyleyen Başkan Betül Yazıcı, ''Cenab-ı Allah Umre’nizi kabul buyursun. Allah her Müslüman’a kutsal toprakları görebilmeyi nasip etsin" dedi.

'Allah herkese nasip etsin'

Kutsal topraklara gitmenin her Müslüman’a nasip olmasını dileyen Nesrin Yenice, ziyarete gelen ilçe yöneticilerine hurma ikram etti. Yenice, Başkan Betül Yazıcı ve yönetim kuruluna kutsal toprakları anlatarak, “O manevi havayı solumak ve maneviyatı yaşamak mükemmel bir duygu. Cenab-ı Allah gidip görmek isteyen ve o yoğun duyguları yaşamak isteyen herkese bu kutsal yolculuğu nasip etsin" diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat