Özdilek

Güncel

Ulugün adaylığını açıklıyor

Nisan ayında yapılacak olan Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi seçimleri öncesi F. Yavuz Ulugün başkanlığa aday olduğunu bir basın toplantısıyla açıklayacak.

2 Mart 2018 Saat: 15:06
Ulugün adaylığını açıklıyor
Ulugün adaylığını açıklıyor

Kaptan, tarih araştırmacısı ve yazar F. Yavuz Ulugün yaptığı yazılı açıklamada şunlara yer verdi: “Bildiğiniz üzere Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi kurulmuş olup Nisan ayının başında (Muhtemelen 2 Nisan 2018) seçimleri yapılacaktır. Ben Kaptan F. Yavuz Ulugün (Melodi Gemi Acenteliği Ltd ortağı ve Genel Müdürü) ve arkadaşlarım, Kocaelilik ruhu ve denizci olmanın onuru içinde “Kocaeli – Yalova Denizciler Grubu” adı altında bir araya gelerek bu seçimlere aday olduk.

Bu anlayış içinde 3 Mart 2018 Cumartesi günü saat 10.00’da KYÖD – Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği Lokali’nde (Metropol İş Merkezi K.4. İzmit Merkez Bankası Yanı) benim de kurucuları arasında bulunduğum KOGAD – Kocaeli Gemi Acenteleri Derneği üyeleri ile birlikte kahvaltı ve sohbet edip adaylığımızı resmen açıklayacağımız bir toplantı düzenledik. Kocaeli’de yeni kurulan odamızın kentimizden izler taşıması ve denizciler tarafından temsil edilmesi en büyük arzumuzdur”

Kaptan Yavuz Ulugün’un Özgeçmişi:

1956 İzmit doğumludur. 1967 İzmit Ulugazi İlkokulu, 1976 Galatasaray Lisesi, 1981 Yüksek Denizcilik Okulu mezunudur. Yerli ve yabancı gemilerde çalışmıştır. 1990-1996 yılları arasında Derince Limanında kılavuz kaptanlık yapmıştır. Denizcilik üzerine "Guide to Turkish Ports" ile "Kocaeli ve Çevresi Denizcilik Tarihi" adlı kitapları vardır. Bunun dışında yöre tarihi ile ilgili 14 kitabı ve birçok makalesi vardır. 1992 yılından bu yana Melodi Gemi Acenteliği Limited Şirketi ortağı ve Genel Müdürü olarak görev yapmaktadır. İyi derecede İngilizce ve Fransızca bilmektedir. Üç dönem İMEAK Deniz Ticaret Odası Acenteler Komitesinde ilimizi başarı ile temsil etmiştir.

 

Etiketler: Yavuz Ulugün,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat