Özdilek

Spor

Uğur Koştur güven tazeledi

İzmit Belediye Gençlik Spor Kulübü’nün tek adaylı olağanüstü genel kurulunda mevcut başkan Uğur Koştur güven tazeledi. Koştur, “Hedefim bu sezon ligde kalmak ve borçlarımızı temizlemek” dedi

19 Eylül 2021 Saat: 09:41
Uğur Koştur güven tazeledi
Uğur Koştur güven tazeledi

Uğur Koştur güven tazeledi

İzmit Belediye Gençlik Spor Kulübü Olağan Üstü Genel Kurulu, Cephanelik Spor Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Kongrede; İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Bulut, Genel İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Vedat Küçük, İKM Başkanı Murat Öztürk, Petrol İş Sendikası Başkan Yardımcısı Teoman Aydınoğlu, İzmit Belediye Spor Kulübü Başkanı Yusuf Erenkaya, Kocaelispor’un eski yöneticilerinden Murat Barış, İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Fırat Okul, Kulüp Genel Menajeri Cengiz Kahraman, spor adamları ve üyeler yer aldı.

 

Yönetim 14 kişiden oluştu

Çoğunluğa bakılmaksızın gerçekleştirilen kongrede divan başkanlığını Hüseyin Olcay yaparken, katipler Burhan Sayan ve Rakıf Yel oldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongrede gündem maddeleri oylanırken, yönetim oy çokluğu ile ibra edildi. Ardından geçilen seçimde Koştur'un oluşturduğu yönetim kurulu listesi divan heyeti tarafından haziruna sunulurken, listenin üyeler tarafından onaylanması ile mevcut başkan Uğur Koştur güven tazeledi. 14 yöneticinin yer aldığı yeni yönetim, ilerleyen günlerde görev dağılımını gerçekleştirecek.

 

KOŞTUR'DAN TEŞEKKÜR

Yapılan kongrede yeniden başkanlık görevinde güven tazeleyen Uğur Koştur, yaptığı teşekkür konuşmasında ise şu ifadelere yer verdi; "İlk olarak 2015-2016 sezonunda Bölgesel Lig’de mücadele etmeye başladık. Bir sonraki sezonu yedinci bitirdik, 2017-2018 sezonunda Federasyon Kupası’nı kazanarak büyük bir başarı elde ettik. Bunun yanı sıra o sezon ligde play-off oynadık ve üçüncü olduk. Yakın Doğu Üniversitesi’nin ligden çekilmesi üzerine de Süper Lig daveti aldık.

 

Milli sporcu hedefi

2018-2019 sezonunu 9. sırada tamamladık. Göreve gelmemizden sonra o sezonu beşinci bitirdik, Fenerbahçe ile Türkiye Kupası finali oynama heyecanı yaşadık. Federasyondan gelen davet üzerine Euroleague oynama hakkı tanındı. Play-off maçında Macar Miskolc takımını farklı yendik ve Avrupa’nın en büyük kupasında gruplara kaldık. Avrupa maçlarımızı İspanya ve Rusya’da oynadık. Geçtiğimiz sezonu ise 9. sırada tamamladık. Alt yapılarda 14, 16 ve 18 yaş grubundaki takımlarımız çalışıyor. A takıma sporcu kazandırma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. 16 yaş grubundan iki sporcumuz milli takım daveti aldı. Spor okullarımızda yaklaşık 150 sporcumuz bulunuyor.

 

Minimum maliyetle takım

Yola 'Spor Kenti İzmit' sloganı ile çıktık. Benimle birlikte 2 yıl boyunca çalışan, emek sarf eden tüm yönetici arkadaşlarıma teşekkür ederim. Gerçekten zor günlerimiz olsa da arkadaşlarımızla birlikte bu yükü elimizden geldiği kadar taşımaya çalıştık. Yeni hedeflere doğru yelken açtık. Pandemi etkisi ile bütçemizde sıkıntılar yaşıyoruz. Sponsorlarımız zorlanıyor. Bu nedenle takımımızı minimum maliyetle oluşturduk. Açıkça ifade etmem gerekirse hedefimiz 14 takımlı ligde kalmaktır. Kadromuzda 2003-2004 doğumlu sporcularımız da bulunacak. Yabancılarımızı ince eleyip sık dokuyarak takımımıza kazandırdık. Bu sezon borçlarımızı tamamen temizleme gayreti içinde olacağız. Kalıcı ve yarışmacı bir takım olmanın planlarını yapıyoruz.

 

Birkaç firma ile görüşüyoruz

Sponsorluk konusunda HDI Sigorta’ya çok teşekkür ediyoruz. Kendileri Beşiktaş’ın isim sponsoru olduğu için bize anlaştığımız paradan bir indirim yapmadan forma göğüs sponsoru oldular ve bize can suyu verdiler. Yine ilimizde faaliyet gösteren UMF Yapı isim sponsorumuz oldu. Takımımızın bu sezonki adı UMF Yapı İzmit Belediyespor oldu. Birkaç firma ile daha görüşmelerimize devam ediyoruz. Amacımız borçsuz bir UMF Yapı İzmit Belediyespor takımını yönetmek. Bizlere her türlü katkıyı veren İzmit Belediye Başkanımız Sayın Av. Fatma Kaplan Hürriyet hanımefendi olmak üzere belediyemizin tüm bürokratlarına, yönetici arkadaşlarıma ve kongremize gelen herkese çok teşekkür ediyorum” sözlerini kaydetti.

 

YENİ YÖNETİM:

ONURSAL BAŞKAN

Fatma Kaplan Hürriyet

 

KULÜP BAŞKANI

Uğur Koştur

 

YÖNETİM KURULU

ASİL ÜYELER:

Murat Keleş

Muhammed Yasin Konyalı

Sami Taşer

Mehmet Cezayir

Mustafa Kemal Met

Burak Yeldar Kaplan

YEDEK ÜYELER:

İlyas Çakır

Yunus Enis Konyalı

Ramazan Yıldız

Erhan Çetin

Salih Sarıkaya

Samet Ergül

Hamit Toptimur

 

DENETİM KURULU

ASİL ÜYELER:

Mehmet Şevki Verit

Yusuf Kuzu

Elif Sude Arslan

YEDEK ÜYELER:

Enis Başarman

Fatma İpek

Yaşar Fukul

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat