Özdilek

KÖRFEZ FK

Ufukhan Bayraktar, Bu Sezon Farklı Olacak

Takımın ikinci kaptanı tecrübeli stoper oyuncu Ufukhan Bayraktar, “Geçtiğimiz sezon çok istememize rağmen başaramasakta, bu sezon hedefimize ulaşacağımıza inancımız tam.”dedi.

19 Ağustos 2015 Saat: 13:00
Ufukhan Bayraktar, Bu Sezon Farklı Olacak
Ufukhan Bayraktar, Bu Sezon Farklı Olacak

Geçtiğimiz sezon devre arası Kocaeli Birlikpsor’a transfer olan ve takımda hemen yerini bulan tecrübeli stoper oyuncu Ufukhan Bayraktar, sezon öncesi önemli açıklamalarda bulundu.Takımla birlikte Afyon’da hazırlıklarını sürdüren ikinci kaptan Ufukhan Bayraktar,”Bu sezon çok zorlu bir kamp dönemi geçiriyoruz. Nefes alacak vaktimiz bile olmuyor. Takım arkadaşlarımızla birlik güzel bir ortam oluşturduk. Her geçen gün daha da iyiye gidiyoruz. Hazırlık maçlarında eksiklerimiz görme imkanı buluyoruz. Teknik direktörümüz İsmet Taşdemir bu ligi iyi bilen bir hocamız, takımımıza çok önemli katkıları oluyor. Geçtiğimiz sezon çok istememize rağmen başaramasak ta, bu sezon hedefimize ulaşacağımıza inancımız tam. Kocaeli Birlikpsor’da ortam gerçekten çok güzel, bu sezon bize verilen emeklerin karşılığını fazlasıyla vermek için çaba göstereceğiz.”dedi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat