Özdilek

Siyaset

Uçar, Bize Yasak Onlara Serbest

Gelecek Partisi İzmit İlçe Başkanı Ömer Uçar Net medya grubuna yaptığı ziyarette siyasal güncel konular konuşuldu,

7 Haziran 2021 Saat: 17:07
Uçar, Bize Yasak Onlara Serbest
Uçar, Bize Yasak Onlara Serbest

Uçar, Bize Yasak Onlara Serbest

Gelecek Partisi İzmit İlçe Başkanı Ömer Uçar Net medya grubuna yaptığı ziyarette siyasal güncel konuları konuşuldu, ziyaret sırasında ramazanda yapmak istedikleri yardım ve aktivitelerde bizleri engelleyip oysa Ak partinin yaptığı faaliyetlerini ise engelleyemediklerini ifade etti.

-Bu konudaki şikayet ve sitemlerini ifade eden İlçe başkanı Uçar konuşmasını şöyle sürdürdü,

İhtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere 40-50 ramazan kolisi vefa sosyal destek ekibine başvuruldu. İç İşleri Bakanlığı’ının yazısına göre, Siyasi partiler bu yasaklarda izin dışı olduğu söylenildi fatak Ak Parti kadın kolları ve gençlik kolları ev ziyeretleri gerçekleştirdi. 2 vahim durum var:

 AKP serbest bize mi yasak?

AK gençlik  gençlik ve kadın kolları yasağa uymuyor mu?

Sözlerine devam eden gelecek partisi ilçe başkanı ömer uçar biz 18 günlük sokağa çıkma yasağında ev ziyaretleri yapmadık, topu iftarlar düzenlemedik. Akp kadın kolları ve gençlik kolları ev ev gezerek ziyaretler, anketler yaptılar.

Gelecek partisi içle gençlik kolları başkanı onur Kandemir 18 günlük sokağa çıkma yasağı sürecinde şaşırılacak bir olayı şu sözlerle dile getirdi:

Ramazan ayında toplu ıftar yapılıyor diye ihbar geldi, ihbar üzerine gittiğimizde cafenin içerisinde 25-30 kişi; Ak parti gençlik kolları iftar yapıyorlar ve izinleri olduğunu söylediler. Bu söylenilen yasak bize varda onlar neden uygulamıyor ?

Kadronuzun profili nedir?

50 kişilik yönetim kadromuz var. 25 kişilik ana kadromuzdan oluşmak üzere, toplumu temsil eden tüm meslek gruplarımız mevcut. Yönetimimizin 4\1 Kadın ve gençlerden oluşuyor. Kadın kollarımız ve Gençlik kollarımız var. 7 mahalle başkanlarımız var ay sonuna kadar da 10 mahalle başkanı atamalarımızı gerçekleştireceğiz.

“Siyasi propogandalarına başladık,3 afiş yapıldı yakında herkes görecek”

Ara verdiğimiz ziyeretlerimize  başladık, yeni basılacak 2 büyük afişimiz var parti binamıza asacağız. Afişlerin yanı sıra büyük Kocaelispor bayrağımız da basıldı yakında herkes görecek.

Kocaelispor için herşey yaparız (forma, atkı gibi), destekliyoruz. Takımımıza başarılar diliyoruz.

Deniz salyası için ne düşünüyorsunuz? Sorusuna ise

Foseptik gibi kullananlar sizin bölgenizde geçen dere yataklarında olan belediyelerdir, vatandaş sorumlu değildir.

Erken seçim ile ilgili düşüncelerini de aktaran uçar: ittifak şimdilik gündemimizde yok. Şartların olgunlaşma sürecine göre hareket edilebilir.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat