Özdilek

Güncel

Üç Mahalle İftarda Bir Araya Geldi

Körfez Belediyesi, mahalle iftarıyla binlerce vatandaşı aynı sofrada buluşturmaya devam ediyor. Bu çerçevede mahalle iftarlarının beşinci gününde Hacı Osman, Mimarsinan ve Atalar Mahalle sakinleri için sofralar kuruldu.

21 Mayıs 2018 Saat: 13:35
Üç Mahalle İftarda Bir Araya Geldi
Üç Mahalle İftarda Bir Araya Geldi

Körfez Belediyesi, mahalle iftarlarında bu kez Hacı Osman, Mimarsinan ve Atalar Mahalle sakinlerini ağırladı. Körfez Belediye Binası Otoparkında düzenlenen iftar programına Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve eşi Bilge Baran’ın yanı sıra; AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt, Kadın Kolları Başkanı Canan Mollaoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, AK Parti Körfez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri ve Körfezliler katıldı. İftar programı Kuran-ı Kerim Tilaveti ile başladı.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, programda yaptığı konuşmasında “Öncelikle gönül soframıza hoş geldiniz. Hepinize hayırlı iftarlar, Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Ne güzel şu sofralarda kardeşçe oturup birlik beraberlik içinde iftarlarımızı açıyoruz. Lakin bir yandan da Ramazan ayını zulüm ve baskı içerisinde geçiren Müslüman kardeşlerimiz var. Terör devleti İsrail tarafından şehit edilen Filistinli Müslüman kardeşlerimize rahmet olsun. Allah İslam’ın ve ümmetin yar ve yardımcısı olsun” dedi. 24 Haziran seçimlerinden de bahseden Başkan Baran, bu seçimlerin önemine vurgu yaptı. “Ülke tarihinin en önemli seçimleriyle karşı karşıyayız. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gösterdiği hedef doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürerek 24 Haziran seçimlerinde milletin yine doğru kararı vereceğini ifade etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat