Özdilek

Spor

U16 alt erkek basketbol takımı destek bekliyor

U16 antrenörü Tolga Kaan Bahadır hedefimiz Türkiye şampiyonasına kalmak ve Kocaeli ismini Türkiye tekrar duyurmak olduğunu söyledi.

27 Şubat 2017 Saat: 15:28
U16 alt erkek basketbol takımı destek bekliyor
U16 alt erkek basketbol takımı destek bekliyor

U16  alt erkek basketbol takımı Kocaeli şampiyon olduktan sonra bölge Şampiyonası'nda la gruptan çıkarak Türkiye finallerine kalmıştır yarı finaller Mersin'de yapılacak olup  antrenör Tolga Kaan Bahadır hedefimiz Türkiye şampiyonasına kalmak ve Kocaeli ismini Türkiye tekrar duyurmak olduğunu söyledi. İlimizden şampiyona öncesinde destek beklediklerini söyleyerek. Sporcularımla gurur duyuyorum. Çok emek verdiler. Sırada Mersin de yapılacak yarı finaller var. Umut ediyorum Mersin’de de kazasız belasız Türkiye şampiyonasına katılacağız ve tarih yazacağız.  Tüm otoritelerden destek bekliyoruz. Bu çocuklar Kocaeli’nin geleceğidir. Hepsi Kocaeli’lidir. Şehrimize hayırlı uğurlu olsun. Nice başarılara hep beraber. dileğinde bulundu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat