Özdilek

GÖLCÜKSPOR

U-14 Basketbol Takımı Namağlup Final Grubunda

Kocaeli Basketbol İl temsilciliği tarafından düzenlenen Kocaeli Basketbol yerel liginde Gölcük Belediyespor U-14 Basketbol takımı Kocaeli Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımı ile oynadığı son maçını’da kazanarak grubu namağlup l

19 Ekim 2016 Saat: 20:21
U-14 Basketbol Takımı Namağlup Final Grubunda
U-14 Basketbol Takımı Namağlup Final Grubunda

Gölcük 17 Ağustos spor salonunda oynanan final grubu maçında Gölcük Belediyespor U-14 Basketbol takımı, takımı Kocaeli Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımını baştan sona üstün oyunuyla 53-39 mağlup ederek Final grubuna kaldı.

 

Gölcük Belediyespor U14 Basketbol Takımı grubun son maçında da yüzü gülen taraf olurken, 10. maçından da galibiyetle ayrılarak grup müsabakalarını namağlup bitirerek Final Grubuna kalma başarısı gösterdi.

 

4 takımın mücadele edeceği Final Grubunda çift devreli lig usulü ile 6 maç oynayacak olan Gölcük Belediyespor U14 Basketbol Takımı ilk maçını 20 Ekim 2016 Perşembe günü Hisareynspor ile oynayacak. 19:00 da başlayacak müsabaka Gölcük 17 Ağustos Spor Salonunda oynanacak.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat