Özdilek

Spor

Türk Telekom, Cevat Soydaş Turnuvası’na hızlı başladı: 103-102

Türk Telekom, Cevat Soydaş Turnavası’nda karşılaştığı TOFAŞ’ı uzatmalar sonunda 103-102 yenerek turnuvaya hızlı başladı.

20 Eylül 2018 Saat: 08:34
Türk Telekom, Cevat Soydaş Turnuvası’na hızlı başladı: 103-102
Türk Telekom, Cevat Soydaş Turnuvası’na hızlı başladı: 103-102

Türk Telekom turnuva kapsamında, 21 Eylül Cuma günü TOFAŞ Spor Salonu’nda Yunanistan ekibi Promitheas P.C ile karşılaşacak.

 

Türk Telekom yeni sezon hazırlıkları kapsamında, Eski Milli Basketbolcu Cevat Soydaş’ın anısına bu yıl 18’incisi düzenlenen Uluslararası Cevat Soydaş Basketbol Turnuvası’nda TOFAŞ ile karşılaştı. Mücadeleye Türk Telekom; Landsberg, TJ Campbell, Reggie Redding, Nusret Yıldırım, Vladimir Stimac beşiyle başladı.

İlk çeyrekte çizgi dışında Berkan Durmaz’ı durdurmakta zorlanan Türk Telekom, Landsberg’in kaydettiği sayılarla maça ortak oldu. İlk çeyrek 22-16 TOFAŞ üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci çeyreğin ilk saniyelerinden itibaren kaydedilen sayılarla farkı kapatan Türk Telekom, ikinci çeyreğin üçüncü dakikasında Serhat Çetin’in üçlüğü ile beraberliği sağladı (26-26). TOFAŞ hücumunu, defans varyasyonlarıyla kesen Türk Telekom, son saniyede Garrett’in orta sahadan kaydettiği üçlüğe engel olamayarak devreye 43-42 geride girdi. Üçüncü çeyrekte de mücadele karşılıklı basketlerle devam etti ve periyot 66-65 TOFAŞ üstünlüğüyle noktalandı.

 

Uzatmalar nefes kesti

Final periyoduna Ender Aslan’ın üçlüğüyle önde başlayan Türk Telekom, rakibini kısa sürede baskı altına aldı. Nefesleri kesen son çeyrekte rakibinin ataklarını kesen Türk Telekom, Garrath’ın son saniye basketine engel olamadı ve maç 87-87 uzatmaya gitti.

Uzatma dakikalarında TJ Campbell’in son saniye basketiyle karşılaşmadan 103-102 galip ayrılan Türk Telekom, Cevat Soydaş Turnuvasına iddialı başladı. Türk Telekom 21 Eylül Cuma günü TOFAŞ Spor Salonu’nda Yunanistan ekibi Promitheas P.C ile karşılaşacak.

 

Türk Telekom Grubu hakkında

177 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan Türk Telekom, Türkiye’nin ilk entegre telekomünikasyon operatörüdür. Müşterilerin hızla değişen iletişim ve teknoloji ihtiyaçlarına en güçlü ve en doğru şekilde cevap verebilmek amacıyla 2015 yılında Türk Telekomünikasyon A.Ş., TT Mobil İletişim Hizmetleri A.Ş. ve TTNET A.Ş. tüzel kişiliklerini mevcut şekliyle muhafaza ederek ve tabi oldukları mevzuat ve regülasyonlara tamamen uyarak, “müşteri odaklı” ve entegre bir yapıya geçmiştir. Bireysel ve kurumsal hizmetler alanında geniş hizmet ağı ve zengin ürün çeşitliliğine sahip olan Türk Telekom, Ocak 2016 itibarıyla mobil, internet, telefon ve TV ürün ve hizmetlerini ‘Türk Telekom’ tek marka çatısı altında bir araya getirmiştir.

“Türkiye’nin Çoklu Oyuncusu” Türk Telekom, 30 Haziran 2018 itibarıyla 14,1 milyon sabit erişim hattı, 10,3 milyon genişbant ve 20,2 milyon mobil aboneye hizmet vermektedir. Türk Telekom Grubu şirketleri Türkiye’yi yeni teknolojilerle buluşturma ve bilgi toplumuna dönüşüm sürecini hızlandırma vizyonuyla, 81 ilde 33.615 çalışanıyla hizmet vermektedir.

Türk Telekomünikasyon A.Ş., PSTN ve toptan genişbant hizmetlerini sunmakta olup, mobil operatör TT Mobil İletişim Hizmetleri A.Ş., perakende internet hizmeti, IPTV, Uydu TV, Web TV, Mobile TV, Smart TV Hizmetleri sağlayıcısı TTNET A.Ş., yakınsama teknolojileri şirketi Argela Yazılım ve Bilişim Teknolojileri A.Ş., BT çözüm sağlayıcısı Innova Bilişim Çözümleri A.Ş., çevrimiçi eğitim yazılımları şirketi Sebit Eğitim ve Bilgi Teknolojileri A.Ş., çağrı merkezi şirketi AssisTT Rehberlik ve Müşteri Hizmetleri A.Ş., kurumsal risk sermayesi şirketi TT Ventures Proje Geliştirme A.Ş, elektrik tedarik ve satış şirketi TTES Elektrik Tedarik Satış A.Ş.’nin, toptan veri ve kapasite servis sağlayıcısı Türk Telekom International’ın doğrudan; Türk Telekom International iştiraklerinin, Televizyon yayıncılığı ile isteğe bağlı yayıncılık (VOD) hizmetleri sağlayıcısı Net Ekran şirketlerinin, cihaz satış şirketi TT Satış Ve Dağıtım Hizmetleri A.Ş.’nin ve ödeme hizmetleri şirketi TT Ödeme Hizmetleri A.Ş.’nin ve rehberlik hizmetleri şirketi 11818 Rehberlik ve Müşteri Hizmetleri A.Ş’nin isedolaylı olarak %100’üne sahiptir.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat