Özdilek

Güncel

Türk Ocaklarından Hayra Davet

Türk Ocakları Şube başkanı Yücel Alpay Demir ve yönetim kurulu üyeleri yaptıkları açıklamada Kış ayının geldiğini belirterek, Türkmenlerin ısınma ve barınma ihtiyaçlarının arttığını açıkladı.

26 Kasım 2019 Saat: 15:07
Türk Ocaklarından Hayra Davet
Türk Ocaklarından Hayra Davet

Türk Ocaklarından Hayra Davet

Türk Ocakları Kocaeli şube başkanı Yücel Alpay Demir ve yönetim kurulu üyeleri yaptıkları açıklamada Kış ayının geldiğini belirterek, Türkmenlerin ısınma ve barınma ihtiyaçlarının arttığını açıkladı. Suriye’de bulunan Türkmen soydaşlarımızın yatak ve battaniye ihtiyacının olduğunu belirten Türk Ocakları Genel Başkanı Prof. Dr. Mehmet Öz ve Genel Merkezin öncülüğünde başlatılan tüm şubelerin katkı sağlayacağı yardım kampanyasına davette bulundu.

 

Türk Ocakları olarak  “TURAN ELİNE YARDIM KAMPANYASI” kapsamında Suriye’de bulunan Türkmen soydaşlarımıza yatak ve battaniye yardımı yapacağız. Yatak bedeli 60 TL, battaniye bedeli 25 TL olarak belirlenmiştir. Turan Ellerine el uzatmak, tüm yavrularımıza ve kardeşlerimize umut olmak mecburiyetindeyiz, buradan sorumluluk sahibi ve cömert bütün hayırseverleri kampanyaya davet ediyoruz diyerek yardımların toplanacağı hesap numaralarını duyurdu.

 

Kampanya sürecinde elden bağış ve ayni yardım kabul edilmeyeceğini belirten şube başkanı Yücel Alpay Demir https://www.turkocaklari.org.tr/bagis/3 linki tıklanarak kredi kartı ile de bağış yapabileceğini belirtti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat