Özdilek

Turizm

Turizm haftasında mezuniyet coşkusu

Turizm Haftası Kapsamında Akçakoca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin mezuniyet coşkusu Sabancı Kültür Merkezi’nde yaşandı.

17 Nisan 2018 Saat: 10:41
Turizm haftasında mezuniyet coşkusu
Turizm haftasında mezuniyet coşkusu

. İl Kültür ve Turizm Müdür Adnan Zamburkan dereceye giren öğrencilere plaketlerini takdim etti.

 Akçakoca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılında mezun olan 97 öğrenci Sabancı Kültür Merkezi’nde gerçekleşen törenle diplomalarını aldı. Programa; İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zamburkan,  Müdür Yardımcısı Ayhan Zeren, Okul Müdürü Kemal Aktaş, öğretmen, öğrenci ile veliler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda okul birincisi Sercan İbrahim Hasan’a plaketini okul müdürü Kemal Aktaş, okul ikincisi Sevgi Karaağaca plaketini İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zamburkan takdim ederek tüm öğrencilerin Turizm Haftasını kutladı ve hayatlarında başarılar diledi. Okulun üçüncüsü Berke Bektaş’a ise plaketini müdür yardımcısı Ayhan Zeren verdi.

97 öğrenci mezun oldu

Turizm Haftası Kapsamında Sabancı Kültür Merkezi’nde gerçekleşen diploma ve kep töreni okul müdürü Kemal Aktaş’ın mezun olan çocuklara hitaben yaptığı konuşmayla başladı. Daha sonra okul birincisi Sercan İbrahim Hasan tarafından gerçekleşen konuşma sonrasında müzik dinletisi, bayrak ve flama teslimi gerçekleşti. Ardından beklenen an geldi ve 97 öğrenci sahneye davet edildi. Diplomaları mezun olan öğrencilere sınıf öğretmenleri takdim etti. Coşku, heyecan ve gururun bir arada yaşandığı dakikaların ardından geri sayım başladı ve tüm öğrenciler keplerini fırlatarak mezun olmanın mutluluğu yaşadı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat