Özdilek

Turizm

Turizm Haftası için çalışmalar başladı

Kocaeli Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, 15-22 Nisan tarihleri arasında bu yıl 41’ncisi düzenlenecek olan Turizm Haftası kapsamında, kentimizin daha iyi tanıtılması amacıyla geniş kapsamlı bir toplantı gerçekleştirdi.

13 Mart 2017 Saat: 10:45
Turizm Haftası için çalışmalar başladı
Turizm Haftası için çalışmalar başladı

Toplantıya İl Kültür Müdürü Adnan Zamburkan ev sahipliği yaparken, Vali Yardımcısı Hasan Gözen, belediye temsilcileri, sivil toplum örgütleri ile özel kuruluşların temsilcileri katıldı.

Destek istedi

Kocaeli’nin tanıtımını anlatan slaytın ardından, söz alan İl Müdürü Zamburkan, Kocaeli’deki tarih ve turizm potansiyelinin daha iyi tanıtılması açısından bu haftanın önemine dikkat çekerek, “ Şunu unutmayalım. Birlikten kuvvet doğar. Yerel yönetimlerimizin de desteğiyle ilimiz turizmini en iyi şekilde tanıtabiliriz. Bu kapsamda özellikle belediyelerimizden turist çekecek olan yerler için destek bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Kandıra ve Gebze

Daha sonra söz alan Vali Yardımcısı Gönen, iki aydır görevde olduğunu belirterek, önce katılımcılarla tek tek tanıştı. Daha sonra geçen seneki program ile bu yılki mevcut taslak program hakkında toplantıya katılan temsilcilerin fikirlerini alarak bir tek tek değerlendirme gerçekleştirdi. Toplantıda değişik projeler dikkat çekerken, özellikle Kandıra ve Gebze bu yılki etkinlikler kapsamında takvimde yerini alan ilçeler oldu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat