Özdilek

Aşayiş

Tünel girişinde göçük, 1 işçi yaralandı

İzmit Sepetçi Köyü mevkiinde yapımı devam eden Kuzey Marmara Otoyolu çalışmaları esnasında talihsiz bir kaza meydana geldi.

16 Ekim 2017 Saat: 14:07
Tünel girişinde göçül 1 işçi yaralandı
Tünel girişinde göçük, 1 işçi yaralandı
Bölgede yapılan bir tunelin girişinde,  iş makinesi  çalışma yaptığı esnada,  göçük oluştu.  Cengiz Şener    isimli işçinin üzerine  taş ve toprak döküldü. Durumu fark eden iş  arkadaşları hemen   toprak altında kalan işçinin  yardıma koştu. Kendi imkanları ile  arkadaşlarını kurtaramayan  çalışanlar hemen itfaiye ve 112 sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine kısa sürede ulaşan  itfaiye ekipleri hemen kurtarma çalışmalarına başladı. Önce küçük kürekleri kullanan itfaiye ekipleri, daha sonra elleriyle toprağı ve taşları atarak  mahsur kalan yaralı işçiyi kurtardı.  Yaralı işçi Şener, hemen  bir sedyeye alındı ve ambulansa bindirildi.  Ambulansta ilk müdahalesi yapılan  işçi  ardından Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesine kaldırıldı.  Jandarma iş kazası ile ilgili soruşturma başlattı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat