Özdilek

Siyaset

Tuncay Özkan ile Çayırova’da Miting

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan’ın katılımı ile milletvekili adaylarının tanıtıldığı Çayırova mitinginde ilçe sakinleri iktidara seslendi, ‘Artık yeter, Tamam’ dedi

21 Haziran 2018 Saat: 15:23
Tuncay Özkan ile Çayırova’da Miting
Tuncay Özkan ile Çayırova’da Miting

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Basınla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’ın katılımı ile CHP Çayırova İlçe Örgütü’nün ev sahipliğinde düzenlenen mitingde partinin 27.dönem milletvekili adayları tanıtıldı. CHP İl Başkanı AV. Cengiz Sarıbay, İl Yönetim Kurulu üyeleri, partinin milletvekili adaylarından; Kocaeli Milletvekili Av. Fatma Kaplan Hurriyet, CHP Parti Meclisi (PM) üyesi Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Prof. Dr. Muhip Kanko, Yeşim Akpınar, Dr. İsmail Demir, Ali Güneş, Tuğman Kayalı, Nilgün Sezer Aydın, Av. Zeynep Çiğdem Canbaz, İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız, Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya, Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, partinin önde gelen bir çok ismi ve Çayırovalılar mitingde hazır bulundu.

 

Bu işin siyasi ayırımı kalmadı

Mitingin açılış konuşmasını gerçekleştiren CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya, “24 Haziran’da baskın bir seçime gireceğiz. Biz 16 yıldır bu ülkeyi tek başına yöneten iktidarın hiç bir sorunu çözmediğinin, demokrasiyi, özgürlüğü kısıtladığının, hakkı yenilen vatandaşın, yandaşa peş keş çekilen rant sağlanan her beton projelerinin hesabını sandıkta soracağız” diye konuştu. CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ise, “Gerçekten 24 Haziran seçim sonuçları buradaki kalabalıktan, gözlerinizde parlayan ışıktan belli oluyor. Öncelikle bu mitingi hazırlayarak emeği geçen Çayırova İlçe Örgütümüze teşekkür etmek istiyorum. 24 Haziran Türkiye’nin önünün açılacağı önemli bir gün. 24 Haziran seçimi ülkemiz için son çıkış. Bir tarafta diktatör bir tarafta cumhuriyetin ilkelerini savunanlar, ülkesini seven insanlar var. Bir oy bile çok önemli. Bu işin siyasi parti ayırımı da kalmadı. Hep birlikte ülkemizi bu diktatörlükten kurtacağız” ifadelerini kullandı.

 

Çayırova’daki adalet isteğini her yere yayacağız

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan ise Çayırova’da şu mesajları verdi; “Kocaman bereketli topraklar üzerinde bu ülkenin hayallerini, umutlarını yaşatmak için alın terini döken bu ülkeyi daha güzel, daha yaşanır, daha mutlu çabalayan dostlarım söz ve karar sizde. Önümüze bırakacağınız karara gönülden razıyız. Biz Çayırova’ya huzur, adalet, barış için geldik. Çayırova’nın adalet, umut, barış isteğini buradan alıp tüm Türkiye’ye yayacağız. Bizim memleketimize, vatanımıza karşı duyduğumuz büyük aşk tüm eksiklikleri tamamlayacak. Bugün geldiğimiz noktada artık sadece Cumhuriyet Halk Partililere değil, Türkiye’nin geleceğini düşünen, Türkiye’nin mutlu, güzel bir geleceği olan herkese seslenmek istiyorum.

 

Bu seçim gençlerimizi yeniden kazanma seçimi

Bakın ülkeyi sürükledikleri işsizlik sebebi bu bölgenin çocukları, bizim çocuklarımız kendilerini balkondan atıyor. Atanamayan öğretmenlerimiz intihar ediyor. Niye bizim çocuklarımız ölsün? Niye bizim çocuklarımız atanamasın, işsiz bırakılsın, niye bizim çocuklarımıza kıyılsın? Neden bizim çocuklarımız umut içerisinde daha güzel bir Türkiye’de yaşamasın? Bu seçim o çocukları yeniden yaşama bağlama seçimi. Bu seçim hakkı, hukuku, adaleti elinden alınan gençleri hakla, hukukla, adalet ile yeniden topluma kazandırma seçimi. İkitdara gelirken ‘Yeni bir Türkiye kuracağız’ dediler. Ama ülkeyi getirdikleri hale bakın. Dolar dayandı 5 TL’ye. Peki kim kazandı? Rantçılar kazandı.

 

Adalet ve kalkınma partisine oy verenlerde ‘tamam’ demeli

Adalet ve Kalkınma Partisi’ne bugüne kadar oy veren dostlarımızdan da artık çocuklarımızın geleceği için artık ‘Tamam’ demelerini istiyoruz. Her birimizin çocuğu okula gidiyor. Şimdi okulları ‘Nitelikli’ , ‘Niteliksiz’ diye ikiye böldüler. Niye bizim çocuklarımız niteliksiz okullarda okusun? Çayırova’da nitelikli okul var mı? Niye niteliksiz oldu peki okullarımız? Çünkü yönetemiyorlar. Biz size söz veriyoruz. Çocuklarımız Adalet ve Kalkınma Partisi’ne oy veren dostlarımızın çocukları, her birimiz çocuğu nitelikli okulda okuyacak, parasız okuyacak. Eğitimde adaleti sağlayacağız, 180 bin atanamayan öğretmeninde atamasını yapacağız” Özkan, konuşmasını partisinin ülkede yaşanan sorunlara getireceği çözümlerin projelerini anlatarak sürdürdükten sonra CHP Kocaeli Milletvekili adaylarını tek tek sahneye davet ederek Çayırovalıları selamladı.

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat