Özdilek

Spor

“Tüm olumsuzlukları Sonlandıracağız”

Başarılı sağ bek Mehmet Mustafa Yıldızaç, “Bodrum maçında tüm olumsuzlukları sonlandırmak istiyoruz. Ligin ilk yarısında bireysel hatalardan puanlar kaybettik ama ikinci yarı çok daha iyi olacağız” dedi

15 Aralık 2017 Saat: 15:33
“Tüm olumsuzlukları Sonlandıracağız”
“Tüm olumsuzlukları Sonlandıracağız”

Kocaeli Birlikspor’un 1998 doğumlu başarılı savunmacısı Mehmet Mustafa Yıldızaç devrenin son maçı öncesinde verdiği demeçte “Bizim bütün mücadelemiz lig boyunca Bodrum maçı gibi olacak. Bodrum maçında çok iyi olmamız gerekiyor. Yaptığımız hataları, tecrübesizlikleri, bütün olumsuzlukları bu maçta sonlandırmak istiyoruz. Tecrübe önemli bir faktör olabilir ama bizim artık tecrübesizlik gibi bir bahanemiz yok. 16 lig maçı ve bir de kupa maçı oynadık” dedi.

Daha iyi olabilirdik

Ligin ilk yarısında bireysel hatalardan dolayı puan kayıpları yaşadıklarını ancak ikinci yarıda işlerin değişeceğini belirten Mehmet Mustafa, “Geçmişte ilk yarıda liderliğe oynayıp ikinci devrede düşen takımlar oldu. Bu örnek ikinci yarıda durumların değişebileceğini gösteriyor. Biz de ilk devreyi kötü kapatıyor olabiliriz ama ikinci devreyi çok daha iyi noktada tamamlayacağız. Tabii ki ilk yarıyı da daha iyi yerde bitirebilirdik. İyi çalışıyoruz. Ama bazen bu çalışmaları bireysel hatalardan dolayı maçlara yeterince yansıtamadık.

Arkamızda olsunlar

İlk yarıda bireysel hatalar bizi puanlardan etti. Olabileceğimiz yerde değiliz. Fakat Bodrum maçından sonra yani ikinci yarıda daha iyi bir Kocaeli Birlikspor olacağını söyleyebilir, daha iyi olacağımızın sözünü verebilirim. Çok daha iyi oynayıp semtimizi, Körfez’imizi ve taraftarımızı mutlu edebiliriz. Taraftarımız bizden ümidi kesmesin. Hepsini stada, bizi desteklemeye bekliyoruz. Her zaman arkamızda olsunlar. Henüz hiçbir şey bitmiş değil” şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat