Özdilek

Siyaset

Tramvay hattı Gölcük’e turistik değer katacak

Gölcük sahil şeridi tramvay hattıyla turistik kent olacak Erkan; “Emeğimi ve birikimimi Gölcük‘e hizmet olarak döndürmek için aday oldum. Gölcük bizimle Kocaeli’nin cazibe merkezine dönüşecek” dedi

17 Mart 2019 Saat: 09:41
Tramvay hattı Gölcük’e turistik değer katacak
Tramvay hattı Gölcük’e turistik değer katacak

Tramvay hattı Gölcük’e turistik değer katacak

Gölcük sahil şeridi tramvay hattıyla turistik kent olacak Erkan; “Emeğimi ve birikimimi Gölcük‘e hizmet olarak döndürmek için aday oldum. Gölcük bizimle Kocaeli’nin cazibe merkezine dönüşecek” dedi. detaylar haberimizde…

Tramvay hattı Gölcük’e turistik değer katacak

 

İnternet Gazeteleri Derneği olarak Vatan Partisi Kocaeli adaylarını ağırladık.

Vatan Partisi adayları davetimizde yerlerini alırken, Gölcük Belediye Başkan adayı Yusuf ErkanGölcükiçin düşündüğü projeleri ve seçim sürecini değerlendirdi.

“Rant sistemi savaşını yürüten partiler vardır…”

Vatan Partisi Gölcük Belediyesi Başkan adayı Yusuf Erkan; “Biz Vatan Partisi olarak Vatan, millet, refah şiarıyla yola çıkmış vatanseverleriz. Ülkemiz yerel seçim süreci yaşarken, düzen içinde yer alan partilerin propagandasıyla iki partili bir seçim yaşanacak algısı yaratılıyor. Aslında halkımız için bir seçenekli seçim çalışmaları yürütülmektedir. Bir tarafta ‘Rant sistemi savaşını’ yürüten partiler vardır. Ve bunların karşısında ise bizim onlara karşı yürüttüğümüz rant savaşına karşı, halkçı seçenektir. Halkımız zaten seçimleri yakından izlemekte ve derinden, sesiz bir tepki duymaktadır.

“Bu paraların kaynağı nedir?”

AKP ve CHP Belediye başkan adayları milyonları seçim yatırımı olarak kullanıyorlar. Bunlar bu paraları neden yatırmaktadır? Bu paraların kaynağı nedir? Bu paralar yatırımlara dönüştürülse, fabrikalar yapılır, istihdam alanları açılır ve yoksulluğu yenmiş oluruz.

Vatandaş nereye baksa bu iki partinin başkan adayının seçim arabalarını görüyor. Vatandaşlar nereye gitse, bu adayların bir yerde yemek verdiklerine şahitlik ediyorlar. Nasıl bir sistem yaratılmıştır? Biz Vatan Partisi adayları olarak bu seçim yatırımları için kullanılan paraların kaynağını açıklamalarını bekliyoruz. Kendilerinin sermayesi mi, yoksa birileri mi bu kadar paralar harcamaktadır? Bizler de seçim çalışması yürütüyoruz. Vatandaş bizim mütevazi çalışmamızı takdir etmektedir. Bizim rant savaşına karşı halkçı belediye modelimizi doğru bulmaktadır.

“Merkez Turizm Kenti”

Emeğimi ve birikimimi Gölcük‘e hizmet olarak döndürmek için aday oldum. Gölcük bizimle Kocaeli’nin cazibe merkezine dönüşecek. Gölcük için iki büyük projem var. Partimizin amacı üretimdir. Biz de Fordve tersaneyle iş birliği halinde üretime yönelik kalifiye eleman yetiştireceğiz. İkinci projemse Kocaeli‘nin ‘merkez turizm şehri’ olabileceği bir yer olarak gördüğüm Değirmendere ve Halıdere sahillerini tramvaylabirleştireceğim. Gölcük sahil şeridi tramvay hattıyla turistik kent olacak. Nostaljik bir tramvay yapacağız ve bu hizmetimizden halkımız ücretsiz yararlanacak” dedi.

Yusuf Erkan kimdir?

Artvin’li anne ve babanın evladı olarak Ankara’da, 1981 yılında dünyaya geldi. Başkentte; ilkokul, ortaokul ve liseyi tamamladı. Üniversite hayatına 17 yaşında KTÜ’de Trabzon’da başladı ve 4 sene Makine Mühendisliği lisans eğitimi akabinde Trabzon’da bir sene çalışma hayatı geçirdi. Yüksek lisans eğitimiiçin tekrar Ankara’ya döndü. Gazi Üniversitesi’nde Makine Mühendisliği alanında yüksek lisans eğitimialmadan önce ODTÜ’de 1 sene İngilizce Hazırlık eğitimi aldı. 2006 yılında Gayrimenkul ve Makine Değerleme (ekspertiz) sektöründe çalışma hayatına devam ederken, aynı zamanda yüksek lisans eğitimini tamamladı.

Askerlik görevini 2007 yılında, Donanma Kenti Gölcük’e yakışır şekilde bahriyeli olarak; acemiliğini İskenderun’da, usta birliğini İzmir Karşıyaka Tersanesi’nde tamamladı. 2007 yılı sonundan itibaren Karadeniz, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde yer alan şehirlerde eksper olarak çalıştı ve 2009 yılı sonunda Gölcük’e yerleşti. 2011 yılında Tekirdağ’lı eşiyle evlenerek dünya evine girdi ve Türkiye’nin iki ucunu bir araya getirerek hayatının en anlamlı yılı olan 2012’de bir kız çocuğu sahibi oldu. Yaklaşık 10 senedir doyduğu memleketi Gölcük’te ikamet etmekte ve sahibi olduğu iş yerinde ulusal ve uluslararası Makine ve Gayrimenkul Değerleme Uzmanı (Eksper) olarak hizmet vermektedir.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat