Özdilek

Siyaset

Törk Yeni Yıla Çalışanlarla Girdi

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, yılbaşı gecesi görevi başında olan çalışanları yalnız bırakmayarak yeni yıllarını kutladı.

1 Ocak 2019 Saat: 17:45
Törk Yeni Yıla Çalışanlarla Girdi
Törk Yeni Yıla Çalışanlarla Girdi

Yakup Törk Yeni Yıla Çalışanlarla Girdi

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, yılbaşı gecesinde görev başında olan polislere, hastane çalışanlarına, taksi şoförlerine, itfaiye ekiplerine ve nöbetçi eczane çalışanlarına ziyarette bulundu. Çalışanların yeni yıllarını kutlayan CHP’li Yakup Törk, “Yılbaşında görevleri başında olan çalışanalra moral ziyaretinde bulunduk. 2018’i bitirip 2019’a başlarken arkadaşlara iyi dileklerimizi paylaşmak istedik ve görevleri başında onlarla buluşmak istedik. Vatandaşlarımızın ihtiyaçları için görev başında olan çalışanlarımıza teşekkür ederim” dedi. Yılbaşında kendilerini yalnız bırakmayan CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk ve ekibine teşekkür eden çalışanlar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat