Özdilek

Siyaset

Törk uyku uyumuyor

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk güne yoğun bir mesai ile başlayarak seçim çalışmalarını gece ev ziyaretlerinde noktalıyor.

2 Şubat 2019 Saat: 02:20
Törk uyku uyumuyor
Törk uyku uyumuyor

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Güne yoğun bir mesai ile başlayan Törk, seçim çalışmalarını gecenin geç saatlerine kadar devam ettiriyor. Yakup Törk, dün seçim çalışmalarına Darıca Tepe Tekstil’i ziyaret ederek başladı. Atölye çalışmaları hakkında bilgi alan Törk, çalışanları da ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Çalışanlarla yakından ilgilenen Törk, öğle yemeğini de çalışanlarla yedi.

Darıca’nın sorunları bizi etkiliyor

Yemek sonrasında bir konuşma yapan Yakup Törk, “Ben Darıca’da doğdum. Bu kentin topraklarında hayatımı kazandım, eşimle tanıştım. İşimi de burada kurdum, Darıca’nın ekmeğini yiyorum. Gençlik hayallerimin birçoğunu gerçekleştirdim. Hayallerimden biri de bir gün Darıca’yı yönetebilmekti. Geldiğimiz bu noktada Darıca’nın hizmet ve yönetim eksikliğinden kaynaklanan sorunlar, hepimizin hayatını etkiliyor. Bugün 200 bin nüfusu olan Darıca bundan 10 yıl sonra 300 bin nüfuslu olacak.

Parti değil, aday yarışı

Bir kenti nasıl yöneteceğini bilen, bunun eğitimini almış bir belediye başkanı ile sorunlara çözüm bulmak zor değil. Ben de inşaat yüksek mühendisi bir kardeşiniz olarak göreve talibim. Hangi siyasi düşünceden olursanız olun, 31 Mart yerel seçimlerinde partileri değil adayları oylayacağız. Kentimizi yönetecek belediye başkanını iyi seçmeliyiz. Darıca’da doğup büyüyen bir kardeşiniz olarak Darıca’nın sorun ve taleplerini biliyorum. Darıca’nın hangi mahallesinde ne sorun var hepsine hâkimim. Göreve geldiğimizde de bu sorunları sizlerin desteği ile çözeceğiz. Sizlerin istekleri çerçevesinde şekillenecek projelerimiz ile sizlere hizmet edeceğiz” diye konuştu.

Minibüsçülere durak sözü

Darıca Tepe Tekstil ziyaretinin ardından Darıca Minibüsçüler Kooperatif Odası’nı CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ve İlçe SKM Başkanı Ahmet Özmet ile ziyaret eden Törk, minibüsçülerin sorun ve taleplerini dinledi. Darıca Minibüsçüler Kooperatif Odası Başkanı İsa Erkatmış’a göreve geldiklerinde daha iyi şartlarda bir durak yapacaklarının sözünü de verdi. Darıca Minibüsçüler Kooperatif Odası ziyaretinin ardından Törk, Tarhan ve Özmet, Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Turhan Aksoy’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Bir telefon kadar yakınım

Seçim çalışmalarına sahada devam eden Törk, Darıca Perşembe Pazarını ve çarşı esnafını ziyaret etti. Pazarcı ve çarşı esnafında hayırlı işler dileklerinde bulunan Törk, alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet etti. Perşembe Pazarı’nda esnafın ve vatandaşın yoğun ilgisi ile karşılaşan Törk, kendisine ulaşmak isteyenlere bir telefon kadar uzak olduğunu belirtti. Göreve geldiklerinde tüm Darıca’nın derdine derman olacaklarını söyleyen Törk, Darıca’nın eğitim, spor, turizm ve kültürle anılacağını sözlerine ekledi.

Darıca’da değişim vakti

Pazar ziyaretinin ardından Darıca Çınaraltı’nda kendisini çay içmeye davet eden Darıcalıları da geri çevirmeyen Törk, vatandaşlarla çay içerek sohbet etti. Karşılaştığı yoğun ilgi karşısında mutlu olduğunu söyleyen Törk, “Seçim çalışmalarımızı vatandaşlarımızla iç içe onların desteklerini alarak yapıyoruz. Hangi vatandaşımızı dinlesek dertli olduğunu görüyoruz. O halde 31 Mart’ta Darıca’da değişimin vakti gelmiş demektir” diye konuştu. Seçim çalışmalarına ev ziyaretleri ile devam eden Törk, 31 Mart’a kadar dur durak demeden çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat