Özdilek

Siyaset

Törk’ten ramazan öncesi yoğun mesai

Cumhuriyet Halk Partisi Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, ramazan ayı öncesi oldukça yoğun bir mesai harcadı.

16 Mayıs 2018 Saat: 08:02
Törk’ten ramazan öncesi yoğun mesai
Törk’ten ramazan öncesi yoğun mesai

İlçe binasında CHP Kocaeli Milletvekili aday adaylarını ağırlayarak partililer ile buluşturdu. Ardından düzenlenen toplantı ile Durmuş Kapadan başkanlığında oluşturulan Seçim Koordinasyon Merkezi’ni (SKM) basına ve örgüte tanıttı. Otel Asya’da düzenlenen CHP Kocaeli Milletvekili aday adayları tanıtım toplantısına katıldı. Yeni haftaya da hızlı başlayan Yakup Törk, Kocaeli İl Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı ve üyelerini ilçe merkezinde ağırlayarak yapılacak çalışmalar ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.

 

Yoğun programların ardından acılı günlerinde herzaman vatandaşların yanında yer alan Törk cenaze törenlerine katılarak taziyelerini iletti. Erzurum Oltu Bahçecik Köyü Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin açılışına katılarak vatandaşlar ile sohbet etti. “Odak noktamız insan” düşüncesi ile çalışan Törk vatandaşları mutlu günlerinde de yalnız bırakmadı. Ramazan ayının başlayacak olmasından dolayı çok sayıda düğün törenine katılarak yeni evli çiftlerin sevinçlerini paylaşarak mutluluklar diledi, sünnet düğünlerinde bulunarak hayırlı olsun dileklerini iletti.

 

Başkan Törk, yoğun mesai programına rağmen kendisine gelen talepleri geri çevirmemeye gayret ediyor. Cenaze töreni, açılışlar, düğün törenleri, esnaf ziyaretleri, ev ziyaretleriyle Darıcalılarla bir araya gelmeye özen gösteriyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat