Özdilek

Güncel

Törk’ten Ramazan Bayramı mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk Ramazan Bayramı nedeniyle yazılı bir mesaj yayımladı. Yakup Törk mesajında;

14 Haziran 2018 Saat: 22:55
Törk’ten Ramazan Bayramı mesajı
Törk’ten Ramazan Bayramı mesajı

“Ne yazık ki bayramları artık adaletsizliğin, haksızlığın, hukuksuzluğun, yoksulluğun ve terörün gölgesinde buruk olarak yaşıyoruz. Vatandaşımız öfke ve gerginlik değil, huzur ve güven istiyor. Kimsenin yoksulluk ve sefalet içinde olmadığı, emeğin değer bulduğu, hak, hukuk, adalet ve eşitliğin sağlandığı, terör ve şiddetin son bulduğu nice bayramlar dileğiyle Ramazan Bayramınızı kutluyorum. Başka Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını, ülkemizin birlik ve bütünlüğü için terör örgütüne karşı mücadelede verdiğimiz tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Acılarını bir ömür yüreklerinde taşıyacak şehit ailelerine Allah'tan sabır diliyor, bedenlerini bizler için siper etmiş gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

 

Türkiye’de her şeyden önce toplumsal huzur ve birliğin kurulması gerektiğini vurgulayarak mesajına devam eden Törk, “Türkiye Cumhuriyeti bilimsel aklın yolunda kimseyi ötekileştirmeyen, çağdaş eğitimin tüm gereklerini yerine getirmiş, parlamenter demokrasisini güçlendirmiş, özgürlükçü, toplumsal barışını sağlamış, hukukun üstünlüğü çerçevesinde yargı bağımsızlığını kalıcılaştırmış, gelir dağılımı eşitsizliğini çözmüş, yoksulluğu yenmiş bir ülke olarak yoluna devam etmek zorundadır. Bunu tesis etmek, birlik ve beraberliği sağlayacak ve tarafsızlık ilkesini benimsemiş bir Cumhurbaşkanı ile mümkün olacaktır.

 

Biz geleceğe umutla bakıyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi olarak toplumsal huzur ve birliği sağlayarak tüm sorunlarımızı çözeceğiz. Cumhuriyetimizin, kardeşçe, barış ve adalet anlayışına dayalı kimliği ile bizim her engeli aşacak gücümüz, milletçe hak ettiğimiz tertemiz günlere ulaşma azmimiz ve imkansız denilenlerin mümkün olduğunu gösteren bir tarihimiz var. Bu tarihi rotaya geri dönecek ve bir kez daha çağdaş dünyanın sembolü olarak ilerleyerek milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat