Özdilek

Güncel

Toltar’dan Kurban bayramı mesajı

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Toltar mesajında bayramları fırsat bilerek birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde kenetlenmemiz gerektiğini belirtti.

31 Ağustos 2017 Saat: 20:50
Toltar’dan Kurban bayramı mesajı
Toltar’dan Kurban bayramı mesajı

Bayramlar birleştirici gücümüzdür
 

Başkan Ali Toltar, “Bayramlar, toplumsal kaynaşma, dayanışma, birlik, beraberlik kardeşlik değerlerinin vücut bulduğu sevgi günleridir. İnsanların geleceğe umutla baktığı, güzelliklerin yeşerdiği, toplumsal kucaklaşmanın yaşandığı özel günlerdir. Bayramlar, Yüzyıllar boyunca bu güzel coğrafyada birlikte kardeşçe yaşayan vatandaşlarımızın kültürel zenginlikleri, ortak değerleri ve birleştirici gücüdür. Küskünleri barıştıran, çocukları mutlu eden, yaşlıların yüzünü güldüren bayram günlerinde bütün güzelliklerin hayatımıza yayıldığı bir ülke, bir dünya temennisiyle, birlikteliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımız olan şu günlerde, bayramları bir fırsat olarak değerlendirmeli, sevgi, saygı ve hoşgörü çerçevesinde birbirimize daha çok kenetlenmeliyiz.”dedi.

Kardeşlik dersi verdik

Son zamanda yaşanan olaylara da değinen Başkan Ali Toltar, “Aziz Milletimiz, 15 Temmuz’da gerçekleşen hain darbe girişimine ve akabinde Ülkemizin huzurumuzu bozmak isteyen mihraklara karşı Kurban Bayramı’nın ülkemizin birlik, beraberlik ve istikrarına katkı sağlamasını yüce Allah’tan temenni ediyorum. terör örgütlerinin hain saldırılarına karşı birlik ve beraberliğin nasıl olması gerektiğini tüm dünyaya göstermiş; adeta bir kardeşlik dersi vermiştir. İslam Coğrafyası başta olmak üzere insan onurunun unutulmaya yüz tuttuğu bir dünyaya karşı aziz milletimiz, Kurban Bayramı’nda da paylaşmak duygusunun güzelliğini gösterecektir.

Vatan şehitleri gönüllerimizde yaşayacak

Ancak son zamanlarda artan terör olaylarının arasında buruk bir bayram idrak ettiğimizi belirtmek isterim. Birliğimize karşı gerçekleştirilen saldırılarda şahadet mertebesine ulaşan aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet dilerken, gazilerimize de acil şifalar vermesini rabbimizden niyaz ediyorum. Gönüllerimizde daima yaşayacak vatan şehitlerimizin geride bıraktığı ailelerine bir kez daha sabır diliyorum. İnananların, çaresiz, yardıma muhtaç nice insanları hatırlamalarına da bir vesile olacağına inandığım böylesine anlamlı günleri  hoşgörü içinde nice bayramlar geçirmenizi diler, milletimizin Kurban Bayramını kutlarım dedi.

Etiketler: Ali Toltar,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat