Özdilek

Aşayiş

TEM otoyolunda feci kaza

Kontrolden çıkan otomobil bariyerlere çarptı ve takla atarak ters döndü. Ters dönen otomobil bir anda alev alarak yanmaya başladı. sürücü ve ailesi hastaneye kaldırıldı.

8 Kasım 2018 Saat: 10:02
TEM otoyolunda feci kaza
TEM otoyolunda feci kaza

TEM otoyolu üzeri Körfez İlçesinde meydana gelen feci kaza şu şekilde gelişti. İstanbul istikametine seyir halinde olan Hüseyin İnce yönetimindeki 41 H 8911 plakalı otomobil, Körfez Şirinyalı mevkisinde sürücüsünün bilinmeyen bir nedenden dolayı direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı.  Kontrolden çıkan otomobil bariyerlere çarptı ve takla atarak ters döndü.  Ters dönen otomobil bir anda alev alarak yanmaya başladı.Kaza sonrası ters dönerek yanmaya başlayan otomobilden kendi imkanları ile çıkan sürücü  Hüseyin İnce ve aynı aileden Zümre İnce, Mehmet İnce ve Hamide İnce sağlık ekiplerince ambulansla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan ikisinin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenilirken kaza nedeniyle TEM otoyolunun İstanbul yönünde trafik bir müddet kontrollü olarak verildi. Tamamen yanarak demir yığınına dönen otomobil ise çekiciyle otoparka götürüldü. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat