Özdilek

Aşayiş

TEM 'de korkutan kaza

TEM otoyolu üzeri İzmit İlçesi Gültepe mevkii Ankara istikametinde akşam saatlerinde meydana gelen korkutucu trafik kazasında, ortalık savaş alanına döndü.

10 Nisan 2018 Saat: 00:27
TEM de korkutan kaza
TEM 'de korkutan kaza

 5 aracın karıştığızincirleme kazada 4 kişi yaralandı.İddialara göre  kaza şu şekilde gelişti. Plakası ve sürücüsünün ismi alınamayan bir kamyonun hatalı sollaması sonrası kontrolden çıkan  sürücüsünün ismi öğrenilemeyen  34 FF4216 plakalı TIR, kontrolden çıkarak kendisi ile aynı istikamette gitmekte olan Bayram Gündüz idaresindeki  54 BB 066 plakalı  yolcu otobüsüne çarptı.Bu esnada aynı istikamette gitmekte olan  Yusuf Dülger idaresindeki 34 VN 1858 TIR, Haşim Üçler idaresindeki 34 NKG 71 plakalı otomobil ve  sürücüsünün ismi öğrenilemeyen  34 als 738 Plakalı otomobil birbirleri ile çarpıştı.Kazayı görenlerin haber vermesi ile  olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve 112 ekibi sevk edildi. Kazada, yolcu otobüsüne çarpan 34 FF 4216 plakalı TIR’ın sürücüsü araç içinde, çarptığı  yolcu otobüsünde yolcu olarak bulunan Sevcan Kuşan, Hakan Yelen ve Hatice Gönülal’da koltuklarında sıkıştı.  Olay yerine gelen itfaiye ekipleri  yaptıkları müdahale ile yaralıları kurtardı. Ambulansa alınan yaralılar çevre hastanelere sevk edilirken, polis kaza ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan yol, araçların kaldırılması sonrasında tekrar trafiğe açıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat