Özdilek

Güncel

Telekominikasyon Teknikerleri Derneği'ni Kocaeli'nde Buluştu

Telekominikasyon Teknikerleri Derneği Kocaeli il Temsilcisi Halit Bayhan tarafından organize edilen tanışma toplantısı İzmit Öğretmen Evi'nde gerçekleşti.

12 Şubat 2019 Saat: 16:00
Telekominikasyon Teknikerleri Derneğini Kocaelinde Buluşturdu
Telekominikasyon Teknikerleri Derneği'ni Kocaeli'nde Buluştu

Telekominikasyon Teknikerleri Derneği Kocaeli il Temsilcisi Halit Bayhan tarafından organize edilen tanışma toplantısı İzmit Öğretmen Evi'nde gerçekleşti. Bilgilendirmelerinde yapıldığı tanışma toplantısına büyük ilgi vardı.


Telekominikasyon Teknikerleri Derneği Genel Başkanı İsmail Özkar’ın ev sahipliği yaptığı toplantıya, Kocaeli ve Sakarya üyeleri yoğun katılım gösterdi. Davetliler arasında, Türk Telekom A.Ş. İstanbul Bölge Müdürü Mehmet Beytur, Bölge Müdür Yardımcısı Bilal Uçar, Sakarya Telekom Müdürü Ali Rıza Hanedar, Kocaeli yöneticilerinden Ali Topçu, Ayşegül Sezer Karabulut, Gökhan Alptürk, Haber-iş Sendikası Kocaeli Bölge Temsilcisi Ayhan Bıyık, Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri Ümit Ataman, Ahmet Diri, İsmail Taştekin, İstanbul İl Temsilcileri Arif Bilici, Serkan Baş ve Sakarya İl Temsilcisi Recep Ülken katıldı.


Telekominikasyon Teknikerleri Derneği Kocaeli İl Temsilcisi Halit Bayhan, yapmış olduğu açılış konuşmasında; katılımı yüksek olan bu toplantıdan duymuş olduğu memnuniyeti ve gösterilen birlik ve beraberliğin onurunu yaşadığını ifade etti. Derneğin Kocaeli’nde çok daha iyi bir noktaya getirileceğini ifade ederek bütün katılımcılara teşekkür etti.


Ardından kürsüye gelen Telekominikasyon Teknikerleri Derneği Genel Başkanı İsmail Özkar; Teknikerlik Mesleği'nin lokomotifliğini yapan Telekominikasyon Teknikerleri Derneği, genç meslektaşları ile daha iyi noktaya geldiğini, Genel Merkez tarafından yürütülen Teknikerler Federasyonu çalışmalarının son aşamada olduğunu ifade ederek; “bu meslek bizlerle birlikte var olmuş ve bizlerle birlikte çok daha iyi noktaya gelerek serbest piyasa, özel sektör ve kamuda çalışan bütün teknikerleri kapsayacaktır” ifadesi ile konuşmasını sonlandırdı.


Son olarak Türk Telekom A.Ş. İstanbul Bölge Müdürü Mehmet Beytur; böyle bir organizasyonun düzenlenmesinden ve şahsen katılımlarından dolayı duymuş olduğu memnuniyeti ifade etti. Mesleki birlikteliklerin önemini vurgulayıp, Telekominikasyon Teknikerleri Derneği'nin, mesleklerine ve Türk Telekom’a yapmış oldukları hizmetlerin şahidi olduğunu, tamamen gönüllülük esasına dayanan bu hizmetlerin desteklenmesi her iki açıdan da güzel sonuçlar doğuracağına olan inancını belirtti.


2019 yılı teşvik uygulamasından faydalanarak emeklilik kararı alan üyeler, Ahmet Diri, Ali Çepni ve Emin Erkan Özkan’a Derneğe vermiş oldukları desteklerden dolayı plaketleri törenle takdim edildi.

Haber: Veysel Kavrayan

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat