Özdilek

Ekonomi

Tekler'den dev kampanya

Kombi petek bakımı 150 TL, SU arıtma cihazı 99 TL taksit seçenekleri ile kampanya başladı. Kampanya 2021 yılı sonuna kadar geçerli olacak.

19 Mart 2021 Saat: 11:19
Teklerden dev kampanya
Tekler'den dev kampanya

Tekler'den dev kampanya

Tekler ısıtma ve soğutma sistemleri tarafından inanılmaz bir kampanya başlatıldı. Genel merkezi Çayırova İSU  müdürlüğü yanında bulunan şirket, İstanbul ve Kocaeli’ndeki bayilerinde geçerli olan kampanya, 2021 yılı sonuna kadar geçerli olacak.

Şirketin yönetim kurulu başkanı Şadan TEK, yaptığı açıklamada kampanyanın 2021 yılı sonuna kadar geçerli olduğunu söyledi. Tek, yaptığı açıklamada 34 yıllık tecrübe ve bilgi birikimi, 13 yıllık tekler firmasının verdiği tecrübe ile bu kampanyayı yaptık dedi.

TEKLER, Özgürlük Mahallesi İstiklal Caddesi No 88/B adresinde genel merkezi bulunan şirket 12 kişilik profesyonel ekibi, 7/24 Çağrı merkezi ile hizmet veriyor. TEKLER ısıtma ve soğutma sistemleri şirketi, kombi satışından servis hizmetine kadar, bakım, tamirat, tesisat, taahhüt, proje, gaz açma ve kapama hizmeti vermektedir.

TEKLER, ısıtma ve soğutma sistemleri ayrıca, LUXELL ve GENERAL marka ankastre set ürünlerinin yetkili bayiliğini yapmaktadır.

99 TL TAKSİTLE SU ARITMA CİHAZI

TEKLER, Thomas marka dünya sağlık örgütü tarafından onaylı tüm belgelere sahip SU arıtma sistemlerinin yetkili bayiliğinin yanı sıra satışı ve bakım hizmetleri verilmektedir. Ayrıca THOMAS su arıtma cihazlarında kampanya başlatan TEKLER ısıtma ve soğutma sistemleri şirketi, sadece bölgemizde geçerli olan bir kampanya başlatarak, SU arıtma cihazı satın alanlara 1 ay deneme garantisi ile bir ilke imza atarak, ‘‘ 1 ay kullan beğenmezsen iade et, beğenirsen bölgemize özel kampanya ile ayda 99 TL taksit seçenekleri’’ ile ödeme imkanı sağladıklarını duyurdu.

TEKLER, şirketin 2021 yılı sonuna kadar devam edecek olan kombi ve petek bakımı kampanyası 150 TL olduğunu, tüm marka kombilerin satışı ve bakımları konusunda fabrikaların yetkili bayileri olduğunu, bayi konumunda hizmet verdiklerini söyledi.

HERMETİK KOMBİLERE ELVEDA

TEKLER, Evinizi sıcak tutmak, etkin ve verimli şekilde çalışmasını sağlamak önemlidir. Küresel ısınmanın da doğal hayata ve insanın dünya üzerindeki varlığına oluşturduğu tehdit göz önüne alınırsa bireylerin de, kurumların da bu konuda üzerine pek çok görev düşüyor. Bu nedenle ısınmak için, daha az yakıt harcayan, tasarruflu, çevreye daha az ısı kaçışına neden olan, daha düşük atık gaz değerleri bulunan kombilerin tercih edilmesi bu görevi yerine getirmek için yeterli olacaktır. Evinizin ve ülkenizin ekonomisine katkıda bulunun. Dilerseniz kullandığınız HERMETİK kombilerinizi marka ve model fark etmeksizin değerinde alıyoruz, yerine %106 verimle çalışan tam YOĞUŞMALI kombiyle değiştiriyoruz.

TEKLER ISITMA VE SOĞUTMA SİSTEMLERİ UZMAN VE TECRÜBELİ KADROSUYLA SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZE EN UYGUN FİYATLAR, KAMPANYALAR VE ÖDEME ŞARTLARINI SUNARAK 7/24 YANINIZDAYIZ.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat