Özdilek

Eğitim

TEGV’den Eğitime Destek için Yeni Yıl Sertifikası

Yeni Yıl Hediyeniz Çocuklara Mutluluk Olsun

24 Aralık 2018 Saat: 17:09
TEGV’den Eğitime Destek için Yeni Yıl Sertifikası
TEGV’den Eğitime Destek için Yeni Yıl Sertifikası

TEGV Eğitime Destek Sertifikalarından birisi olan Yeni Yıl Sertifikası ile sevdiklerinize yeni yıl hediyenizi verirken çocuklarımızın eğitimlerine de destek olabilirsiniz.

 

Kurulduğu günden bu yana imkânları kısıtlı çocuklarımızı nitelikli eğitimle buluşturan ve faaliyetlerine destek vermek isteyenler için farklı ve birbirinden etkili ürünlerle bağış olanakları yaratan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı; bu ürünlerden biri olan Eğitime Destek Sertifikalarından Yeni Yıl sertifikası ile sizlere alternatif bir hediye imkânı sunuyor.

Yeni Yıl Sertifikası ile sevdiklerinizin başarılarını kutlarken, çocuklarımızın nitelikli eğitimle buluşmasına destek olabilir, onları mutlu edebilir,daha iyi bir gelecek hayallerine de ortak olabilirsiniz.

Basılı ya da elektronik; iki ayrı formdan birini tercih ederek alacağınız her sertifika ile yalnızca tek bir çocuğun değil; dilediğiniz sayıda çocuğun eğitimine destek olabilir, sevdiklerinizin başarılarını kutlarken, çocuklarımızın umutlarını ve mutluluklarını da paylaşabilirsiniz.

TEGV Yeni Yıl elektronik sertifikası için : https://tegv.org/esertifika/

TEGV Basılı Yeni Yıl sertifikası için : kaynak@tegv.org /0216 290 70 84

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı hakkında:

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı, ilköğretim çağındaki çocuklarımızın, daha güzel bir çocukluk yaşamaları ve yarınlara umutla bakmaları için çok yönlü bir eğitim desteği almalarını ve yeni nesil öğrenme olanaklarından faydalanmalarını amaçlıyor. Türkiye genelinde, 32 yerleşik ilde 10 Eğitim Parkı, 39 Öğrenim Birimi, 24 Ateşböceği (Mobil Öğrenim Birimi) ile çocuklarımıza hizmet vermeyi sürdürüyor. Eğitim Gönüllüleri, her yıl yaklaşık sekiz bin gönüllüsünün desteğiyle kuruluşundan bu yana 2 buçuk milyonu aşkın çocuğumuzun aydınlık geleceğine katkı sağladı. Eğitimde özgün modeli ile ulusal ve uluslararası işbirlikleri bulunan TEGV, 2007 yılında Küresel İlkeler Sözleşmesi’ni imzaladı. TEGV ile ilgili detaylı bilgi için www.tegv.orgadresi ziyaret edilebilir.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat