Özdilek

Ekonomi

Tavuk Dünyası'ndan'ndan İzmit’te yeni restoran

Tavuk Dünyası İzmit’teki yeni restoranını Yürüyüş Yolu’nda açtı

16 Ocak 2018 Saat: 10:44
Tavuk Dünyasındanndan İzmit’te yeni restoran
Tavuk Dünyası'ndan'ndan İzmit’te yeni restoran

Tavuk Dünyası İzmitli konuklarını şehrin farklı noktalarında açtığı

yepyeni restoranlarında ağırlamayı sürdürüyor.

 

Yürüyüş Yolu’nda hizmete giren yeni restoranıyla Tavuk Dünyası,

 İzmit’teki restoran sayısını 6’ya çıkarırken; Türkiye’de de

36 şehirde toplam 144 şubeye ulaşmış oldu.

 

Yeme-içme sektöründe ayrıcalıklı konseptiyle fark yaratan ve kesintisiz büyümesini 2017’de hizmete giren yeni restoranlarıyla sürdüren Tavuk Dünyası; 2018’in ilk yatırımı olan yeni lezzet noktasını ise İzmit’te açtı.

 

Tavuk Dünyası İzmitlilerin en önemli sosyalleşme merkezi Yürüyüş Yolu’nda açtığı yeni restoranıyla, şehirdeki restoran sayısını 6’ya çıkardı.  Tavuk Dünyası’nın bu yeni restoranı aynı zamanda İzmit’te AVM dışında cadde restoranı olarak hizmet veren ikinci şubesi de oldu.  Tavuk Dünyası’nın İzmit Yürüyüş Yolu restoranı ile Türkiye’deki toplam lezzet noktası sayısını da 36 şehirde 144 şubeye taşımışoldu.

 

2017’nin son günü dahil hedefleri kapsamında yeni restoranlar açmayı sürdürdüklerini söyleyen Tavuk Dünyası CEO’su Volkan Mumcu, “Tavuk Dünyası olarak, 2017 yılını hızlı büyümemizi sürdürdüğümüz bir yıla dönüştürdük. Yılın son gününe kadar da yaptığımız yatırımlarla Türkiye’nin farklı bölge ve şehirlerinde lezzet noktalarımızla yenilerini eklemeye devam ettik. Marmara Bölgesi’nin önemli sanayi merkezlerinden olan İzmit ise 2018’in ilk yatırımını yaptığımız şehir oldu. Kentteki 6. restoranımız olarak kapılarını açan Yürüyüş Yolu şubemizde ödüllü lezzetlerimizi daha fazla İzmitli lezzet severle buluşturuyor olmak bizler için gerçekten heyecan verici” dedi.

 

 

Türk Mutfağının En Dengeli Hali

 

Benzersiz lezzetlerin peşinde, sürekli yeni keşifler yaparak birbirinden enfes tarifler geliştiren Tavuk Dünyası, menülerini dünyanın farklı mutfaklarından aldığı ilham ile kendi AR-GE mutfağında, baş şefin liderliğinde, özgün marinasyon yöntemi ve dünya lezzetlerini taşıyan gizli reçetelerle hazırlıyor.

 

Tavuk Dünyası, tüm ürün çeşitlerinde taze sebze ve baharat kullanarak konserve ve şoklanmış ürünlere yer vermiyor. Ürünlerinde trans yağ oluşumuna meydan vermeden tüm menüler, sağlıklı pişirme teknikleriyle hazırlanıyor. Her yeni sipariş için kişiye özel temiz bir tava kullanan Tavuk Dünyası, bu mükemmeliyetçi yaklaşımı ile kaliteden ödün vermiyor. 

 

Türk damak tadına uygun menülerinde leziz tavuk, enfes soslu makarna ve taptaze Akdeniz salatasını birlikte sunan Tavuk Dünyası, restoranlarında misafirlerini lezzet ve kaliteli yaklaşımıyla ağırlıyor.  

 

Tavuk Dünyası pazara girdiğinden bu yana, dünyaca ünlü bağımsız birçok kuruluş tarafından kalite, lezzet ve en çok tercih edilen marka kategorilerinde çeşitli ödüllere de layık bulundu. Tavuk Dünyası 2017’de de ‘Kekiklim’, ‘Şefin Tavası’ ve ‘Közlüce’ ürünleriyle,Uluslararası Lezzet ve Kalite Enstitüsü’nün tarafından yapılan değerlendirmelerle ‘3 Yıldızlı Üstün Lezzet Ödülü’ne layık görüldü.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat