Özdilek

Spor

Tavşancıl Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun temeli atılıyor

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in geçtiğimiz aylarda protokolünü gerçekleştirdiği Tavşancıl Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun temel atma töreni; 21 Haziran Pazartesi günü atılacak.

20 Haziran 2021 Saat: 12:24
Tavşancıl Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun temeli atılıyor
Tavşancıl Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun temeli atılıyor

 

Tavşancıl Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun temeli atılıyor 

13 Ocak’ta ihalesi gerçekleşen Tavşancıl Yarı Olimpik Yüzme Havuzu için ilk kazma 21 Mart Pazartesi günü vurulmuştu, 2023 yılına kadar tamamlaması planlanıyor. 

Havuzu temeli atılıyor  

Projesi hazırlanan Tavşancıl Yarı Olimpik Yüzme Havuzu 1200 m2 alan üzerine 315 m2 kapalı havuz yapılacak. 20 araç kapasiteli açık otoparkı ve sosyal alanları olacak olan yarı olimpik havuz Güney Sokak üzerinde bulunan alan üzerine yapılacak. İlk kazması Pazartesi vurulacak olan Tavşancıl Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun inşaatın 2023 yılına kadar bitirilmesi planlanıyor. 

 

Tavşancıl Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun Dilovası’na kazandırılmasından dolayı mutluluk duyduğunu dile getiren Başkan Şayir, “Seçim meydanlarında her zaman “Üçlü olsun güçlü olsun” dedik. İşte bu üçlü güç birlikteliğinin bir ürünü olacak olan Tavşancıl Yarı Olimpik Yüzme Havuzumuzu da ilçemize kazandırabilmenin mutluluğunu yaşıyorum. Geçtiğimiz aylarda protokolünü imzaladığımız, arından 13 Ocak’ta ihalesi yapılan Tavşancıl Yarı Olimpik Yüzme Havuzumuz da sıra temel atmaya geldi. İnşallah hep birlikte Pazartesi günü temelini atacak ve yılsonuna kadar havuzumuzu Dilovası’na kazandırmış olacağız. “Sporla Yükselen Şehir Dilovası’nı” hep birlikte inşa edeceğiz.” İnşallah bu hükümetimiz, büyükşehir belediyemiz ve belediyemizin güçlü işbirliği ile 2023 yılına kadar tüm projelerimizi hayata da geçirmiş olacağız” dedi

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat