Özdilek

Güncel

Tasarruftan hizmete

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, muhtar buluşmalarına devem ediyor.

10 Ekim 2019 Saat: 12:45
Tasarruftan hizmete
Tasarruftan hizmete

Tasarruftan hizmete

 

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet,  muhtar buluşmalarına devem ediyor.

Mahalle ve köy muhtarları ile bir araya gelmeye devam eden Başkan Hürriyet gerçekleştirdiği son toplantısında “ göreve geldiğimiz günden itibaren yaptığımız tasarruflarla belediyemizi iyi hale getiriyoruz.  Bu tasarrufları hizmete dönüştürüyoruz” dedi.

 

102 MAHALLE MUHTARIYLA GÖRÜŞTÜ

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, ilçe sınırları içerisinde görev yapan muhtarlarla gruplar halinde bir araya gelmeye, onların istek, öneri ve şikâyetlerini dinlemeye devam ediyor.   Başkan Hürriyet, gerçekleştirdiği son toplantısıyla birlikte 102 mahalle muhtarıyla görüşmelerini tamamlamış oldu. İzmit’in mahallelerinin geleceğinin konuşulduğu ve merkezde hizmet veren 25 mahalle muhtarının katıldığı toplantıda Başkan Hürriyet’e Başkan Yardımcısı Nurettin Bulut ve Muhtar Hizmet Masası Koordinatörü Süleyman Şen de eşlik etti.

 

HİZMETİN SİYASETİ OLMAZ

Başkan Hürriyet tasarruf yaparak çok daha iyi hizmetlerin yapılacağını vurgulayarak, “Herkesin siyasi görüşü farklı olabilir ama hizmetin siyaseti olmaz. Hizmet noktasında herkesle el birliğiyle kent için çalışırsak o zaman yapılacak hizmetin çok daha fazla kişiye ulaşmasını sağlamış olacağız. Bu sorumluluk bilinciyle hareket etmeye gayret ediyoruz. Yaptığımız tasarrufları hizmete dönüştürmeye çalışıyoruz” dedi.

 

EKSİKLERİ BİZE BİLDİRİN

Zamanla çok daha güzel işlerin yapılacağını da belirten Başkan Hürriyet, “5 yıllık zamanımız var. 5 yıl içerisinde en üst seviyede hizmet vermek için çalışıyoruz. Sizlerden ve vatandaşımızdan ricamız sabır, hoşgörü ve anlayış. Eksiklikleri bize açık yüreklilikle bildirmeniz çok önemli. Hata yaptığımızda bunu konuşabilmek önemli. İnanın hizmeti doğru iletmek adına gece gündüz çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

VATANDAŞA HİZMET NOKTASINDA ÖNEMLİ BİR BULUŞMA

25 Mahalle muhtarının sırayla taleplerini, projelerini ve şikayetlerini dinleyen Başkan Hürriyet notlarını alarak ilgili müdürlüklerin görevlendirileceğini belirtti.  Toplantıya katılan muhtarlar da vatandaşa hizmet etme noktasında fikir alışverişinin yapıldığı toplantının gerçekleşmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Hürriyet’e teşekkür ettiler.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat